Reparatie witgoed: Vaatwasser; Siemens

Opdrachtnummer:
3889612
Type klus:
Reparatie witgoed
Apparaten:
Vaatwasser
Merk + type:
Siemens
Wat is het E-nummer van het apparaat?:
SL65A591/24
Leeftijd van het apparaat:
16 jaar
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Onze vaatwasser doet het al een maand of 4 maanden niet meer. We vermoeden dat de motor stuk is maar we hebben geen idee. We hebben nog geen actie omdernomen omdat we in mei een nieuwe keuken krijgen. We beginnen het afwassen nu echter toch zat te worden en willen toch graag kunnen beschikken over onze vaatwasser. Graag met enige spoed!

De klus is uitgevoerd door Alves Repairs

Bekijk profiel

Review van Ed Witlox

10-12-2020

Ga nooit in zee met deze man!

Na het plaatsen van de afspraak op werkspot had ik binnen een dag contact. Hij zou tussen 16 en 18 uur bij ons verschijnen. Om 17 uur een telefoontje. Hij stond in de file en het zou iets later worden. Prima, kan gebeuren. Om 22 uur een telefoontje. Hij was er nu klaar voor. Na de file bleek hij nog langs 2 klanten te zijn gegaan. Dat ik het vreemd vond dat hij daar niets over gezegd heeft was vooral raar. Hij wilde alsnog wel komen want hij werkt vaker tot heel laat. Nou, vooruit dan.
Hij onderzoekt onze defecte vaatwasser. Naar blijkt is er een onderdeel stuk en daar moeten dingen voor besteld. Dit doe ik direct in zijn aanwezigheid. Ik betaal hem voor de 5 kwartier arbeid en zal contact zoeken als de onderdelen er zijn.
Dat doe ik. Ik krijg echter nooit meer gehoor. Via werkspot een bericht dat het druk is. Appen, bellen, niets. Erg onbetrouwbaar. Hij laat ons achter met een nóg defecter vaatwasser die we uiteindelijk door een ander hebben laten maken

Gerelateerde vakmannen