Keuken gereed maken voor plaatsing: Lichtpunten en schakelaars verp...

Opdrachtnummer:
3887790
Type klus:
Keuken gereedmaken voor plaatsing
Soort werkzaamheden:
Lichtpunten en schakelaars verplaatsen
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

In verband met een plaatsing van een nieuwe keuken (week 3 2021), ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen om een aantal aansluitingen te realiseren. Onder andere voor elektrische kookplaat en nieuwe aansluitingen voor ovens. Het meeste leidingwerk is aanwezig.

Ik zou ook graag een advies willen over de meterkast in verband met leeftijd van een deel van deze meterkast. Advies is gewenst op korte termijn. Eventuele aanpassingen/vervanging/etc heeft geen haast en kan later in 2021.

De klus is uitgevoerd door Klussenbedrijf Myn Domein

Bekijk profiel

Review van Niels Koops

10-01-2021

Afgelopen week heeft Mijn Domain (Willem) de gevraagde opdracht uitgevoerd. Dit betrof een volledig nieuwe groepenkast en extra stroom aansluitingen voor een nieuwe keuken. De uitvoering was zeer naar tevredenheid!

Kort na het eerste contact is hij op bezoek gekomen om te kijken en samen van gedachte te wisselen. Kort daarop een offerte en geen verrassingen achteraf, want hij had goed gekeken en geluisterd tijdens zijn intake bezoek. Op de afgesproken dag stond hij voor de deur om te beginnen. Het werk is zeer netjes en professioneel uitgevoerd. Willem nam de tijd voor zijn werk om het zorgvuldig te doen en niet altijd de makkelijkste weg te kiezen, maar ook om te overleggen over de te nemen stappen of de keuzes die er waren. Ook was hij eerlijk om sommige zaken juist niet uit te voeren. Tot slot gaf een aantal tips voor de dingen die we zelf gaan uitvoeren. Ik doe ik de toekomst zeker weer een beroep op Willem, indien ik een vakman nodig heb.

4 bijlagen

Heb je een soortgelijke klus?

Plaats een klusOf bekijk aannemers in Soest

Gerelateerde vakmannen