Laminaat leggen 35m2 spoed

Opdrachtnummer:
3854173
Type klus:
Renovatie huis
Kamers:
De gehele woning
Type klus:
Vloer leggen
Soort woning:
Appartement
Aantal verdiepingen:
1
Leeftijd woning:
< 10 jaar
Eigenaar van het pand:
Huurder
Vergunning aanwezig:
Nee
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Graag wil ik mijn laminaat (plus dunne ondervloer) laten leggen. Het betreft 35m2. Het laminaat heb ik vrijdag 6-11 in huis.

De klus is uitgevoerd door Ponto Bouwservice B.V.

Bekijk profiel

Review van Marissa Hage

16-11-2020

Ponto Bouwservice was snel beschikbaar en heeft mijn laminaat netjes gelegd. De communicatie verliep soms wat warrig. De vakmannen stonden vroeg in de ochtend op het verkeerde adres, terwijl ik duidelijke instructies had gegeven m.b.t. navigatie. Ook duurde de klus 3x langer dan gecommuniceerd: de hele dag i.p.v. 2 a 3 uur. Dit was geen probleem, maar ik werd hier niet over op de hoogte gehouden en moest zelf om een update vragen. Verder ben ik wel erg blij met het resultaat en de prijs/kwaliteit. Het is een mooie vloer geworden!

Reactie van Ponto Bouwservice B.V.:

30-11-2020

Dankjewel voor de review, Het is inderdaad met de communicatie niet lekker gelopen, dat is nieuw wijk en google map bracht ons naar andere adres, daar zou 2 mannen komen maar omdat er geen plinten hoefde hebben we 1 man ingezet, wij wisten ook niet vooraf dat we alleen maar 3 uurtjes hadden voor deze klus, we hebben gewoon een dag gereserveerd, en u hebt 1 keer gebeld en gevraagd hoe het ging. Belangrijkste is dat u er blij bent en dat de vloer mooi is geworden!

Nogmaals gefeliciteerd met u aankoop

Gerelateerde vakmannen