Toilet renovatie: 2 m2; Hangend

Opdrachtnummer:
3846228
Type klus:
Toilet renovatie
Type klus:
Nieuwe toiletpot plaatsen, Nieuwe wastafel en kraan plaatsen, Nieuwe tegels zetten, Oude wastafel en kraan verwijderen, Oude toiletpot verwijderen
Soort toilet:
Hangend
Leidingwerk verleggen:
Nee
Oppervlakte van het toilet in m²:
2
Aanpassingen aan de lichtpunten en schakelaars:
Nee
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Betreft toilet op de begane grond. Wij willen graag een zwevend toilet met inbouwreservoir. Betegelen over de huidige tegels tot plusminus 1.20 hoog.
Materiaal in overleg.
Datum in overleg, echter heeft afronden vóór medio november de voorkeur.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door De Toppertjes V.O.F.

Bekijk profiel

Review van Anoniem

28-12-2020

Bij de start was Edwin prettig in de omgang en flexibel met zijn planning toen het materiaal dat wij zouden aanleveren een paar dagen was vertraagd. Daarna ging het mis: Het inbouwreservoir was verkeerd geplaatst en daarna is hij gaan tegelen zonder op te merken dat dit niet zou passen met het toilet. De boel moest worden afgebroken en opnieuw gedaan. Ook heeft hij boven de net gelegde vloerverwarming staan boren en deze doorboord. De renovatie zelf is onvoldoende.

Nadat wij hem verzochten het project af te ronden na diverse toezeggingen hierover, kregen we te maken met een andere kant van Edwin die hetgeen geschreven in eerdere negatieve reviews bevestigt. Zijn houding werd toen onprofessioneel en onaangenaam en gaf blijk van gebrek aan zelfreflectie (ook te zien in zijn reactie op negatieve reviews). Zo heeft hij ons heeft laten opdraaien voor de kosten van de herstelwerkzaamheden en kwamen we helaas in een situatie terecht waarin geen fatsoenlijke communicatie meer mogelijk was.

Reactie van De Toppertjes V.O.F.:

28-12-2020

Graag reageer ik op deze review, en zal mijn kant van het verhaal toelichten ...... De reparatiekosten voor de vloerverwarming heb ik op mij genomen door 85€ in mindering op de eindnota te geven het toilet 5 cm naar achteren geplaatst en tegelwerk over gedaan op mijn kosten ondanks dat jullie zelf de afstand hadden goedgekeurd. Wat betreft zelfreflectie denk ik dat er altijd twee kanten zijn aan een verhaal en ik heb steeds contact met jullie gehouden alleen toen de rekening niet betaald werd en jullie mijn mails, whatsapp en telefoontjes niet beantwoorden ben ik wat koeler geworden. Als enige reactie heb ik uiteindelijk een mail gekregen waar ik niet meer contact met jullie mocht opnemen en er toch uiteindelijk betaald is. ..........Wie heeft er hier nu alle vorm van normale communicatie afgewezen? Ik heb mij steeds coöperatief ingesteld en herken mij niet in het beeld wat hier geschetst is. Jammer , had het graag naar tevredenheid opgelost. Zoals ik al mijn klussen netjes aflever.

Vergelijkbare opdrachten