Bint: 3 hoogte; Bint plaatsen

Opdrachtnummer:
3818164
Type klus:
Bint plaatsen of vervangen
Soort klus:
Bint plaatsen
Draagmuur slopen:
Nee
Materiaal van de muren:
Baksteen
Lengte van de bint in meters:
3
Afvoeren van puin:
Nee
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Betreft een staalbalk plaatsen om twee balklagen plus muur erboven op te vangen. Balk moet komen ter vervanging van het stuk muur dat er nu staat en de latei boven het trapgat. Kan aan ene kant in het binnenspouwblad worden gelegd, aan andere kant zit nu al de kop van een andere staalbalk, daar moet deze balk tegenaan komen (het stukje muur daaronder moet daarvoor breder worden, de deur aldaar gaat weg). De houten balken op de voorgrond van de foto's kunnen allemaal weg worden gehaald; de nieuwe staalbalk kan er dus zo worden ingeschoven.

Woning wordt momenteel verbouwd; puin opruimen en afvoeren hoeft niet. Wel is nodig 1 van de 2 balklagen te stempelen alsmede de muur er boven (zoals gezegd, de andere balklaag kan er uit).

Constructieberekening is ook nog nodig.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Bouwservice Huls

Bekijk profiel

Review van Roald van Loon

18-01-2021

Bert is een heel erg fijne en betrouwbare professional. Vanaf dag 1 goed contact, duidelijke en eerlijke communicatie, en denkt met je mee. Het werk zelf werd netjes gedaan (2 binten en een kolom plaatsen, met diverse sloopwerk dat er bij kwam kijken), alle afspraken nagekomen. Kan niets anders dan hem van harte aanbevelen. Ik zelf zal hem zeker nog eens benaderen!

Heb je een soortgelijke klus?

Plaats een klusOf bekijk aannemers in Doorn

Gerelateerde vakmannen