Meubels maken: 1 meubel; authentieke en suitekasten met glas in loo...

Opdrachtnummer:
3816832
Type klus:
Meubel(s) maken
Soort meubels:
authentieke en suitekasten met glas in lood deuren
Aantal meubels:
1
Ontwerptekeningen aanwezig:
Ontwerp is aanwezig
Soort hout:
grenen
Afmetingen:
454 cm x 300 cm
Soort afwerking:
Verf
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

We willen graag liefst oude glas in lood en suite deuren gebruiken (nog aan te schaffen) om een afscheiding te maken tussen de voor- en achterkamer, van grenenhout en met alle authentieke jaren 30 kenmerken. Dus met panelen, kraalrandjes en omlijsting. We hebben verschillende foto's en tekeningen van wat we voor ogen hebben en zoeken vakmannen die dit aantoonbaar vaker gedaan hebben. Graag zouden we wat werk willen zien vooraf.
De deuren hoeven niet per se oud te zijn, ze moeten namelijk wel precies passen en plafondhoog zijn (3 meter). In de woonkamer willen we aan weerszijden boekenkasten en in de eetkamer provisiekasten, laatjes en een vitrinekast.

De klus is uitgevoerd door Gerard van Bennekom meubel en timmerwerken

Bekijk profiel

Review van Christel Aarntzen

20-12-2020

Gerard heeft prachtig werk geleverd! Ik had nogal wat specifieke wensen, zoals het gebruik van antieke glas-in-lood deuren. Gerard heeft heel goed geluisterd naar de wensen en goede oplossingen bedacht om alle binnen het budget te houden. Ook tijden het proces had ik nog vragen en twijfels heeft Gerard de vragen aangehoord, overwogen en aanpassingen gemaakt waar mogelijk of uitleg gegeven waarom mijn ideeen niet de beste waren en wat zijn overwegingen waren. Bij de uitvoering was Gerard prettig aanwezig, werkte hard en netjes en ruimde overbodige spullen direct op. Het is een prachtige ensuite geworden, ik krijg veel complimenten van andere mensen ook. Ik heb Gerard meteen gereserveerd voor een paar andere klussen.

Gerelateerde vakmannen