CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Zolder

Opdrachtnummer:
3816173
Type klus:
CV-ketel installeren of vervangen
Type klus:
Installatie, Oude apparaat verwijderen
Aanschaf apparatuur door vakman:
In overleg
Type verwarmingssyteem:
Centrale Verwarming
Locatie van de ketel:
Zolder
Type woning:
Rijtjeshuis
Geschatte oppervlakte (m²):
100 m² of meer
Aantal verdiepingen:
3 of meer
Aansluiten op bestaande installatie:
Ja
Doorvoer:
Ja, dakdoorvoer
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Oude Remeha W23 HR ketel vervangen door Intergas HRE 36/30. Ketel moet op dezelfde plek komen, alle aan- en afvoer is daar aanwezig. Zie foto's.

Ik kan zelf de nieuwe ketel aanschaffen indien nodig, meerdere winkels bieden deze aan rond de 1000 euro. Indien de vakman dit type ketel zelf nieuw wil aanleveren er de verkoopmarge op wil verdienen is dat ook prima, zolang het mij maar niet meer kost dan genoemde consumentenprijs.

Graag advies van specialist of het zinvol is om oude Danfoss TP75 thermostaat ook te vervangen door bijvoorbeeld Honeywell Round modulerende.

Ik ontvang graag fixed price offerte inclusief voorrijdkosten, klein aanlsuitmateriaal etc.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door HashtagLeatech

Bekijk profiel

Review van Anoniem

17-10-2020

Onze ervaring is zeer positief. Minggus is een ervaren vakman die duidelijk en eerlijk communiceert. Zijn prijzen zijn ook echt goed. En het is een buitengewoon positieve en vriendelijke man die duidelijk liefde voor zijn vak heeft.

Minggus heeft gister onze combi ketel vervangen. Er bleek een extra afvoer voor condens nodig te zijn, omdat wij van een oude VR naar een HR combi ketel gingen. Dit leverde meer werk op dan vooraf gedacht, maar Minggus heeft lang en hard gewerkt om het toch allemaal in orde te maken. Hij heeft ook niet geprobeerd om met het argument 'meerwerk' ineens heel veel meer geld te vragen dan de offerte. Tuurlijk, wat extra arbeidsloon, maar dat was volkomen terecht gezien al het extra werk dat hij moest doen.

Gerelateerde vakmannen