Trapbekleding verwijderen incl. lijmresten + schuren

Opdrachtnummer:
3812547
Type klus:
Trap repareren of onderhoud
Soort trap:
Binnentrap
Probleem:
Trapbekleding verwijderen incl. lijm en verfresten
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Op 22 oktober krijgen we de sleutel van onze woning, waar nu op twee trappen (elk 14 treden) marmoleumbekleding ligt. We zoeken iemand die een keer tussen 23 oktober en 4 november langs wil komen om van beide trappen de bekleding eraf te halen, inclusief lijmresten etc, zodat de trap na de klus helemaal kaal en schilder-klaar is!

Gelieve prijsopgave met daarin alle kosten meegenomen (ook voorrijkosten e.d.) en inclusief btw. Hartelijk dank!

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Property365

Bekijk profiel

Review van Selin Kuscu

06-11-2020

Jeroen van Property365 heeft ons op meerdere vlakken uit de brand geholpen tijdens onze verbouwing en we zijn dan ook heel blij dat we hem hebben gevonden via Werkspot!

We benaderden hem in eerste instantie voor het verwijderen van de marmoleum trapbekleding op twee trappen, wat hij samen met een andere vakman kwam doen. Beide heren waren supervriendelijk en ze werkten zorgvuldig en nauwkeurig. Daardoor duurde de klus wel wat langer dan ze hadden ingeraamd, maar desondanks maakten ze de klus op zorgvuldige wijze af. Daarnaast trommelde Jeroen, ook wel onze troubleshooter genoemd, razendsnel een trits andere vakmannen op voor o.m. het stuken van enkele muren in onze nieuwe woning en gaf hij tips voor andere klussen die we zelf uitvoerden. Zeer tevreden dus, en we raden hem zeker aan!

Gerelateerde vakmannen