Kitten: Douche, Bad, Tegels

Opdrachtnummer:
3809756
Type klus:
Kitten
Objecten om te kitten:
Douche, Bad, Tegels
Huidige kit verwijderen:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Graag eerst een prijsopgave. Het gaat om kit achter douche-en badkraan (onder de rozetten) en vervangen van afvoergoot kit en tegelvloer kit randen van de inloopdouche.

De klus is uitgevoerd door bouw en schildersbedrijf Huizinga

Bekijk profiel

Review van Willem Aalderink

07-11-2020

Stelt u zich het volgende voor: u rijdt twee uur om op tijd te zijn voor de afspraak met Arjan Huizinga. Deze komt niet opdagen. Vergeten is het antwoord. Excuses ik kom een week later.
De week erop, weer twee uur enkele reis maar Arjan is er. Hij bekijkt de klus, afspraak gemaakt om het werk een week later uit te voeren.
Mailtje, dag voor de afspraak. Arjan is verkouden en gaat zich laten testen op Corona.
Vervelend maar scheelt mij wel een lange autorit voor niets. De week erop, radiostilte, ondanks mijn pogingen om te informeren naar Arjan's gezondheid.
De week erop, Arjan heeft geen corona. En komt vrijdag langs. De donderdagavond ervoor app ik voor de zekerheid. Geen reactie. Wat te doen? Ik ga toch naar die kant op. Na mooie autorit van 2 uur, wachten op Arjan. Ik meld dat ik er al ben. Berichten komen niet aan. Ik bel 10 min na de afgesproken tijd, voicemail. Ik mail,niets. Dank je wel Arjan voor het verspillen van mijn tijd, liters diesel. Mooi voorbeeld voor je collega's.

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen