Openhaard: Installeren; Hout als brandstof

Opdrachtnummer:
3808464
Type klus:
Openhaard plaatsen of renoveren
Type of job:
Installeren
Materiaal:
Haard is reeds aangekocht (Kalfire Heat Free Fire), plaatsing alsoof koofbouw
Soort brandstof:
Hout
Schoorsteen aanwezig:
Er is een schoorsteen aan de zijkant (hoekhuis). Spouwmuur loopt buiten rookkanalen (2x 25x25cm) om. Echter wil ik graag een enkelwandige Alu pijp plaatsen tbv brandveiligheid.
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

De haard (Kalfire Heat Free Fire) is reeds aangekocht (2e hands), en ligt op locatie inclusief zijstenen zoals op de foto. Deze moet geplaatst worden met een nieuwe koof van brandwerend materiaal, installatiehandleiding van Kalfire heb ik reeds. Het rookkanaal van de bestaande schoorsteen moet gemoderniseerd worden met Alu buis en juiste afwerking boven op schoorsteen. Bezoek van de locatie is mogelijk voor opmeten/offerte.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Pro Daken

Bekijk profiel

Review van Frederik Mohrmann

27-11-2020

Sam en Dick zijn fijne mannen en hebben de haard maar ook dakherstelwerk goed uitgevoerd, en vooral ook snel ondanks de drukte. Er is goed meegedacht tijdens onverwachte problemen, en de voorgestelde oplossingen waren ook beperkt in kosten en snel Uitgevoerd. Het is wel belangrijk om in nauw contact te blijven over de wensen en sommig werkuitvoering, maar de samenwerking daarin was wel prettig. Ik raad ProDaken aan voor haard en dakwerk.

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen