Badkamer: 6 m2; Complete renovatie

Opdrachtnummer:
3804516
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Douche, Wand- of vloertegels
Oppervlakte badkamer (in m2):
6
Slopen huidige meubels / sanitair:
Nee
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Beste,

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het renoveren van mijn badkamer (Den Haag). Het betreft een badkamer van ongeveer 6 m2 (zie ook bijgaande plattegrond), hierbij zouden we het volgende willen doen:

- Vloer betegelen;
- Muren betegelen;
- Klein tussenmuurtje slopen;
- Badkamermeubel verwijderen;
- Glazen wand plaatsen bij de douche;
- Inloopdouche installeren.

In overleg kunnen we natuurlijk bespreken of er nog verdere werkzaamheden nodig zijn - bijv. het vervangen van de verwarming of het plafond. Ik vroeg me af of het mogelijk is om zelf materialen aan te leveren (bijv. tegels, kranen, etc.)? Het verwijderen van de huidige tegels zouden wij zelf willen doen om de kosten wat te drukken.

Voor de volledigheid heb ik een aantal foto's van de badkamer in huidige staat bijgevoegd. De kranen kunnen op dezelfde plaats blijven als waar ze nu zijn. In de hoek van de badkamer hangt de cv-ketel, deze is oud maar nog wel in orde (recentelijk nog gecheckt).

Graag ontvang ik van u een offerte voor bovenstaande. Indien gewenst ben ik ook telefonisch bereikbaar. Qua timing zou het voor ons het beste uitkomen als de renovatie in december 2020 / januari 2021 plaats zou vinden.

Met vriendelijke groet

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door VBFlex

Bekijk profiel

Review van Anoniem

17-02-2021

Valeriy en zijn team hebben top werk geleverd tegen een zeer scherpe prijs. De gehele badkamer verbouwd binnen ruim 2 weken, alles netjes opgeruimd, afgewerkt, keurige communicatie. Vakman Tollie communiceerde via Google Translate, dit werkte prima. Al met al een zeer tevreden klant, VBFlex is zeker aan te raden!

Vergelijkbare opdrachten