Huisrenovatie: De gehele woning

Opdrachtnummer:
3795681
Type klus:
Renovatie huis
Kamers:
De gehele woning
Type klus:
Muren of plafonds schilderen, Stucwerk, Vloer leggen, Wand- of vloertegels zetten, Sloopwerk, Licht en elektra, Leidingwerk, badkamer en wc, keuken
Soort woning:
Appartement
Aantal verdiepingen:
1
Leeftijd woning:
10-50 jaar
Eigenaar van het pand:
Ja
Vergunning aanwezig:
Nee
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Het gaat om een hele renovatie van het huis. De badkamer is nu één ruimte met bad en toilet maar daar willen we twee ruimtes van maken. Er moet een washok komen omdat we de wasmachine en de droger die nu in de badkamer staan daarin willen plaatsen om de ruimte van de badkamer te vergroten. Daarnaast willen we de ronde serre afsluiten met een glazen schuifdeur omdat deze enkel glas heeft en er veel kou in de winter door naar binnen komt. In het plafond van het hele huis willen we lichtkoven voor de verlichting. En zowel de muren als het plafond glad stucen. En er moet in de hele woning op de badkamer na laminaat worden gelegd.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door DVVM B.V.

Bekijk profiel

Review van Herman de Vries

02-09-2021

Ik ben heel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Zij hebben de badkamer gedaan, een wasruimte gemaakt, alle plafonds en muren gestuukt en ze hebben super netjes gewerkt. De voormannen en de medewerkers hebben een voornamelijk Poolse achtergrond dus af en toe is het lastig communiceren maar mijn aanspreekpunt Alexej spreekt perfect Nederlands en kan dit vertalen naar de mannen. Ze waren zelfs niet beroerd om kosteloos nog wat herstelwerk te doen na afloop van de klus. Eén van de mannen heette Kolya en hij was met name erg goed en erg vriendelijk. Ik kan deze jongens echt aanraden.

2 bijlagen

Gerelateerde vakmannen