Tuin aanleggen: 175 m2; Bestaande tuin vervangen

Opdrachtnummer:
3780715
Type klus:
Tuinaanleg
Type klus:
Bestaande tuin vervangen
Ontwerptekeningen aanwezig:
Na afspraak met de hovenier
Oppervlakte van de tuin (m²):
175
Regelmaat van het onderhoud:
Nee - eenmalig onderhoud
Werkzaamheden:
Inzaaien, Bestrating aanleggen, Grond egaliseren, op sommige perken ligt grind, dit moet verwijdert worden.
Locatie van de tuin:
Voortuin, Achtertuin
Toegang tot de tuin:
Via het tuinhek / poort
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

De oude bestrating van de terrassen moet voor het nieuwe ontwerp hergebruikt worden.
Grind moet verwijdert worden en er moeten bordes aangelegd en gras gezaaid worden. Misschien wil ik kunstgras maar dat is in overleg met de hovenier.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Musch en Zn. hoveniersbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

02-11-2020

Ik had opdracht gegeven om 2 terrassen nieuw te bestraten en het gazon opnieuw aan te leggen. Het grote terras heeft geen goede afwatering en in de kuilen verzamelt zich het regenwater. De tegels liggen niet op het zelfde niveau, zij verschillen in hoogte. Bij het leggen van het terras achter in de tuin heeft meneer Musch het terras zonder overleg 1,8 m2 kleiner gemaakt. Toen ik er iets van zij begonnen meneer Musch en zijn medewerker ook nog tegen mij te schreeuwen. In het tuinpad zitten grote kieren tussen de tuintegels omdat er met een rupsvoertuig overheen gereden is. Ook hier ervoer ik een agressieve houding van men. Musch toen ik er iets van zei.
Men. Musch heeft zijn spullen gepakt en is vertrokken. Hij heeft het contract gebroken en zich niet aan afspraken gehouden van de orderbevestiging. Ik schakel nu een andere vakman in om de slechte werkzaamheden te herstellen en de werkzaamheden in mijn tuin af te maken.
Men. Musch stuurt nu een veel te hoge, niet specificeerde rekening .

1 bijlage

Reactie van Musch en Zn. hoveniersbedrijf:

03-11-2020

De opdracht was de tuin te veranderen ( volgens tekening) met gebruikmaking van de aanwezige bestrating.Bij aanvang van de werkzaamheden moesten wij de tekening maar weggooien want zo wilde ze het niet hebben, ook het grind dat in de tuin lag was niet afgevoerd wat wel was afgesproken dus moesten wij ook doen En er moesten ook tegels over blijven voor de voortuin. Vandaar het kleinere terras, anders waren er geen tegenover voor de voortuin. Ook waren er constant wijzigingen van hoe de bestrating moest worden.Dat het tuinpad nog niet goed lag wist ze van.Na de zoveelste wijziging hebben wij op duidelijke toon aangegeven dat wij niet bezig bleven met veranderen. Toen er weer aanmerkingen kwamen op werkzaamheden die niet eens klaar waren hebben wij besloten om weg te gaan . Voor deze mevrouw is niet te werken, blijkt ook wel uit de problemen die ze ook al heeft met de boomverzorger en de man van de badkamer.Met de rekening is opgelost en betaald

Gerelateerde vakmannen