Stucen: 120 m2 wanden; 65 m2 plafonds week 40, 41 of 42

Opdrachtnummer:
3739496
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Woonkamer, Gang, Keuken
Te stucen muren (m²):
120
Te stucen plafonds (m²):
65
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Wij zoeken een stukadoor voor week 40, 41 of 42 voor het stucen van (voornamelijk) schone metselwanden in ons nieuwe (bouwjaar 2001) huis waar we eind september de sleutel van krijgen. Ca. 120 m2 aan wanden in huiskamer, gang, overloop etc. En daarnaast willen we ook het plafond verlagen. Eventueel hebben we ook wat schilderwerk (kozijnen in erker) binnen.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Stukadoorsbedrijf Eliza

Bekijk profiel

Review van Anoniem

25-10-2020

Netjes gedaan, alle muren en koof glad gestuct. Ze kwamen (een dag later dan afgesproken, maar dat vonden wij probleem) 3 dagen lang met 3 a 4 personen en sommige spraken wel wat Nederlands. Op een paar plekjes na (het leek alsof er wat haastig werd gewerkt de laatste dag dat ze er waren) netjes en dus zeker aan te raden.
Qua prijs prima te doen, maar ondanks dat het vooraf werd gemeten en de prijs vast stond was er op de 1e dag direct wat discussie over het aantal m2 (dat de stukadoor zelf hier had berekend vooraf). De prijs kwam daardoor €400 hoger uit dan vooraf besproken. Maar het moest toch gebeuren, dus akkoord gegaan.
Minder vonden we alleen dat het toilet niet conform afspraak vooraf met de tussenpersoon niet werd mee gestuct, terwijl we die al dagen helemaal leeg hadden staan voor ze.

Gerelateerde vakmannen