Renovlies behang: 250 m2; 6 kamers

Opdrachtnummer:
3674489
Type klus:
Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen
Geschatte aantal m² muren:
250
Ruimtes:
6
Soort woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

In de eerste week van december 2020 willen wij ons huis laten voorzien van nieuw behang. Het gaat hierbij voor het grootste gedeelte om renovliesbehang (250 m2). Wij willen graag een offerte voor zowel behangen als sauzen incl materiaal. Het grootste gedeelte van de muren moet RAL9010 worden. Een enkele muur een kleurtje (in overleg). Twee wanden in de slaapkamers willen we voorzien van een printbehang (16 m2). Het betreft 6 kamers, een hal, trapgat en 2 overlopen. In de bijlagen ook 4 3-D impressies waarbij in grijs aangegeven welke muren we behangen willen hebben. In rood zijn de muren waar tegelwerk op zit of het bestaande behang nog goed is.

Graag offerte incl en excl verwijderen van bestaand behang. We zitten vast aan de eerste 2 weken van december. Het liefst uiterlijk 11 december gereed, eind november krijgen we de sleutel.

7 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Behangbedrijf Zati

Bekijk profiel

Review van Iddo Ketel

27-01-2021

De ervaring met behangbedrijf Zati was zeer goed. Zati zelf is het aanspreekpunt en een zeer vriendelijk man die met je meedenkt en heel flexibel is. Echt bereidt is om mee te denken en doet niet moeilijk over een muurtje meer of minder. Ook open en transparant voor wat betreft zijn kosten. Bij Zati werken meerdere mensen die allemaal op hun eigen vakgebied (behanger of schilder) zeer bekwaam zijn. Ook allemaal aardige mensen. Communiceerde ook goed vooraf wanneer ze kwamen. En als het een keer anders liep werden we goed vooraf op de hoogte gesteld. Zati zelf reageerde altijd heel snel op appjes en schakelde snel. Echt heel erg te vrede met het proces en ook het eindresultaat. Vanwege een productiefout bij de behangfabriek moest één kamer opnieuw. Dacht daarin goed met ons mee en was niet chagrijnig te krijgen ;-). Een hiervoor geplaatste (negatieve) review kan ik echt niet begrijpen. Juist m.b.t. de communicatie en het afspraken maken is behangbedrijf Zati aan te bevelen.

Gerelateerde vakmannen