Badkamer: 8 m2; Complete renovatie

Opdrachtnummer:
3615756
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Eigenaar van het pand:
Ja
Oppervlakte badkamer (in m²):
8
Soort klus:
Complete renovatie
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Bad, Douche, Wastafel, Toilet, Meubel(s), Werkblad / Tafelblad, Waterkraan, Wand- of vloertegels, Verlichting, Stroompunten, Radiator(en)
Slopen huidige meubels / sanitair:
Nee
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

badkamer uitbouwen naar slaapkamer en volledig renoveren. Ook nieuwe leidingen naar cv ketel die verdieping hoger hangt.

De klus is uitgevoerd door Ponto Bouwservice B.V.

Bekijk profiel

Review van Maurice Beek

27-10-2020

1e klus voor ons via werkspot en afgegaan op vorige reviews. Levan kwam vrij snel langs en zijn 2 mannen konden snel beginnen. Communicatie met Levan is in het NL wat fijn uitleggen is. De mannen die de klus kwamen doen spraken geen NL maar 1 ervan sprak Engels wat goed te doen was. Ze hebben de badkamer in ruim 3 wkn gesloopt,uitgebouwd en weer opgebouwd en werken zeer netjes. Elke dag werd er stof opgeruimd bij vertrek. Ze werken erg hard, meestal van 8.00 tot 18.30 en de laatste dag op zaterdag zelfs van 8.00 tot 22.30. Communicatie met Levan per whatsapp verloopt snel maar wel soms rommelig. Soms krijg je een appje dat ze de volgende dag om 11.00 beginnen en dan staan ze bijv toch om 8.00 voor de deur. Voor ons geen probleem maar soms verwarrend voor ons als stipte Nederlanders. Klein detail om op te letten is de plaatsing van de tegels, de voegen lopen helaas niet door van vloer in wand, dit verschilt paar cm wat je niet van een vakman verwacht.Zeker een aanrader dit bedrijf.

3 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten