Toilet renovatie: 1 m2; Hangend

Opdrachtnummer:
3574598
Type klus:
Toilet renovatie
Soort toilet:
Hangend
Leidingwerk verleggen:
Niet voor de WC, wel de leiding voor het fonteintje in de wand slijpen
Oppervlakte van het toilet in m²:
1
Type klus:
Nieuwe toiletpot plaatsen, Nieuwe wastafel en kraan plaatsen, Nieuwe tegels zetten, Oude wastafel en kraan verwijderen, Oude toiletpot verwijderen, Oude tegels verwijderen
Aanpassingen aan de lichtpunten en schakelaars:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Alles eruit en nieuw erin. Grote tegels tot plafond en op de vloer (op zijwandjes dezelfde en op vloer en achterwandje andere). Leiding van fonteintje in nmmur verwerkt, slijpen, betonnen zijmuur. Het wandje met de hal is gipsplaat, mogelijk is in zijn geheel verwijderen en nieuwe gipsplaat handigst. Een lichtschakelaar wil ik graag in de wand (nu touwtje uit plafond), waarschijnlijk dan in rechtergipswandje het handigst, maar in overleg. Plafond, schrootjes eruit, in overleg, gips strak afgewerkt, met een spotje erin. Raampje vervangen voor vast raampje, dubbel glas met ventilatierooster, kozijn kan blijven verwacht ik. Inmeten door vakman, In overleg bestellen door vakman. WC duoblok, tegels en fontein koop ik, bouwmateriaal (bevestigingsmiddelen, leidingwerk etc) door vakman. Graag nette werker. Planning in overleg.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door DDDienstverlening

Bekijk profiel

Review van Anoniem

26-04-2021

Sorry voor deze late review. Hele goede adviezen en mooi werk afgeleverd. Het toilet is veel mooier geworden dan ik me voor gesteld had!

2 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten