Binnenschilderwerk: 40 m2 wanden; 16 m2 plafonds; 3 deuren; 6 raamk...

Opdrachtnummer:
3571867
Type klus:
Binnenschilderwerk
Conditie van het oppervlak:
Kleine krassen of gaatjes
Ruimtes:
Keuken
Te schilderen muren (m²):
40
Aantal m² plafond:
16
Aantal kozijnen:
6
Aantal deuren:
3
Aantal trappen:
0
Het pand is:
Ouder dan 2 jaar
Objecten / oppervlakten:
Wanden, Plafonds, Deuren, Kozijnen
Kleur van de nieuwe verf:
Andere of nieuwe kleur
Uitvoer datum:
Met spoed
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Oud huis, geheel van hout, dus ook de binnenwanden en plafonds. In de keuken van dit huis willen we de wanden en het plafond laten schilderen. Al deze wanden bestaan uit houten delen (planken), het plafond in de keuken is hardboard dat met houten lijstjes is ingedeeld in vakken van 0,8 x 1,5 m. We willen alles in ouderwetse Zaanse kleurenstijl uitvoeren. De naden tussen de planken hoeven niet te worden dicht gekit. Van tevoren moet uiteraard ook, waar dat nog nodig is, kit-/plamuurwerk plaatsvinden van schroefgaatjes, grotere kieren en andere grotere oneffenheden.

Maandag 8 juni wordt begonnen met de vloer in de keuken, het schilderwerk moet dan uiteraard klaar zijn maar ook droog zijn. We wonen niet in het huis, handig om te weten ivm coronamaatregelen.

Na de keuken ook nog veel ander schilderwerk, zoals de gang en trap.

De klus is uitgevoerd door Marinov

Bekijk profiel

Review van E. Kok

13-07-2020

Marinov heeft onder andere houten wanden, plafonds, deuren en kozijnen van de keuken en hal van ons Zaanse houten huis geschilderd. Met een prachtig resultaat! Aangezien we al een aantal jaar het Zaanse rijksmonument liefdevol opknappen lag onze standaard hoog, maar het schilderwerk maakt het helemaal af en wij zijn dan ook zeer blij met het resultaat. De te schilderen oppervlakken werden professioneel voorbereid en geschilderd, inclusief het vooraf repareren van kleine beschadigingen in de te schilderen oppervlakken. Hij werkt erg professioneel, netjes en serieus. Wat ook fijn is is dat hij bij twijfel altijd even vraagt hoe je het wil hebben, zodat het aansluit bij de wensen. Naast dat hij echt een vakman is, verliep de communicatie heel soepel, vriendelijk en beleefd. Een echte vakman die we zeker vaker gaan vragen voor schilderwerk!

10 bijlagen

Gerelateerde vakmannen