Lekkage: Lekkend dak

Opdrachtnummer:
3567485
Type klus:
Lekkage verhelpen
Locatie van de lekkage:
Zolder
Oppervlakte van de lekkage (m2):
2
Oorzaak van de lekkage:
Lekkend dak

Aanvullende informatie:

Al geruime tijd 2 kleine lekageplekken op zolder. 1 bij schoorsteen waarschijnlijk bij de loodflappen. 1 in de hoek waarschijnlijk door een kapotte dakpan.

De klus is uitgevoerd door Hurkmans dakrenovatie

Bekijk profiel

Review van Ugur Hasdemir

02-10-2020

Bespaar jezelf de ellende en blijf weg bij deze mensen. Ze zijn in de zomer bij ons geweest om lekkage aan het dak op te lossen. Het vervangen van het lood en een paar gebroken dakpannen zou het oplossen. Maar na de eerste regenbui hebben we op dezelfde plek weer lekkage.

Ze beloven van alles en komen het niet na. Ze beloven te bellen, maar bellen niet. Ik kan ze zelf niet bereiken. Een en al ellende dus. Ze gaan nu verder als "HDN Dakrenovatie en Onderhoud". Ook daar opassen dus!

Reactie van Hurkmans dakrenovatie:

03-10-2020

Geachte ugur hasdemir door het drukke schema van ons bedrijf zijn wij u helaas vergeten terug te bellen onze ecxuses ten eerste is en blijft hurkmans dakrenovatie gewoon bestaan en zal ik deze naam ook gewoon aanhouden dus snap niet hoe u erbij komt om nu zo'n rare revieuw te plaatsen ten 2e voor de zomer bij u een raparatie gemaakt en u heeft afgelopen 1 okt pas met ons gebeld dat het nog lekt dat is tog heel apart terwijl we al zoveel meerdere regenbuien vtv hebben gehad en u ons niet eerder heeft gebeld ten 3e als u ons even een keertje had teruggebelt waren we het niet vergeten ten 4e zou ik graag nog met u in contact komen dus u mag me terugbellen na het aanpassen van de slechte revieuw dan maken we een afspraak en zorg ik dat we aanstaande week langs komen ten 5e is HDN dakrenovatie en onderhoud van mijn broer dus nogmaals heel apart om mijn zo'n slechte revieuw te geven hoop iedereen genoeg informatie terug te hebben gegeven en dat deze man zo snel mogelijk contact op neemt

Vergelijkbare opdrachten