Zolder renoveren: 25 m2; Vloeren, Slaapkamer bouwen op zolder

Opdrachtnummer:
3566192
Type klus:
Zolder (ver)bouwen
Oppervlakte in m²:
25
Soort werkzaamheden:
Vloeren, Slaapkamer bouwen op zolder
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Wij willen op onze zolder van 25m2 een extra slaapkamer laten bouwen. We willen ook naar de mogelijkheden bekijken om eventueel 2 slaapkamers te creëren. In de kamer(s) zal ook een velux raam geplaatst moeten worden. De zolder heeft een schuin dak.

De klus is uitgevoerd door G.P. de Jong Timmeren en Onderhoud

Bekijk profiel

Review van Anoniem

13-08-2020

Ik heb Graeme ingeschakeld voor een verbouwing van mijn zolder en badkamer in juli. Ik had weinig vertrouwen en was zeer kritisch omdat mijn vorige aannemer kort voor de startdatum had afgezegd.
Toen Graeme langskwam bij mij thuis voor een inventarisatie kwam hij heel rustig en vriendelijk over. Hij ging direct opmeten, tekeningen maken en meedenken. Zijn manier van aanpakken gaf mij gelijk vertrouwen. Vanaf dat moment tot het einde van de klus is Graeme altijd heel correct geweest. Zijn manier van communiceren is een waar meerdere van kunnen leren. Ik heb het hele proces een heel goed en vertrouwd gevoel gehad. Wat ik ook heel fijn vond was dat hij niet voor elke zucht meerwerk in rekening bracht. Hij is met de kosten van meerwerk heel netjes en redelijk omgegaan. De klus zelf heeft hij ook heel netjes uitgevoerd. Bij de oplevering moest ik echt zoeken naar dingen die niet goed zijn gegaan. Twee weken later ben ik nog steeds aan het zoeken 😂

Gerelateerde vakmannen