Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...

Opdrachtnummer:
3561868
Type klus:
Keuken gereedmaken voor plaatsing
Soort werkzaamheden:
Leidingwerk verleggen, Lichtpunten en schakelaars verplaatsen, Huidige keuken verwijderen, Stucwerk, Tegels verwijderen
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Voordat onze nieuwe keuken geplaatst kan worden moeten er stopcontacten en water/afvoerleidingen verplaatst worden. Hiervoor ben ik op zoek naar een bekwame vakman.

De werkzaamheden omvatten:
• Oude keuken, wandtegels, oven en magnetron verwijderen en afvoeren
• Verplaatsen/verleggen elektra leidingen en stopcontacten (zie bijlagen)
• Verplaatsen waterleiding en afvoerleiding (wasbak, kraan en vaatwasser) (zie bijlagen) - waterleiding verleggen met een hoekstopkraan
• Wanden vlak afwerken

Gelieve richtprijzen te geven met alle onderdelen (zoals hoekstopkraan, leiding etc), voor vragen kunt u contact met mij opnemen.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Klussenbedrijf HSD

Bekijk profiel

Review van Anoniem

01-06-2020

Zeer positieve ervaring met Duran. Klus is uitgevoerd door 4 van zijn collega’s. Ze hebben bij ons de hele voorbereiding voor de keuken renovatie gedaan, onder andere slopen, stucen, vervangen, verleggen en aansluiten van zowel elektriciteit en waterleiding als afvoeren i.v.m nieuwe keuken.

We werden steeds op de hoogte gehouden van alles wat er gedaan was en de aangeschafte materialen. De communicatie verliep soepel en snel en als we toch net iets anders wilden, werd dat direct voor ons gedaan. Duran denkt mee met onze keuken renovatie en geeft advies waar we rekening moeten houden.

Ondanks onvoorziene omstandigheden bij Duran’s garage, heeft hij een mooi stukje werk afgeleverd binnen afgesproken tijd. Na afloop werd alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten! Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

Kortom, we hebben alle vertrouwen om nogmaals met Duran in zee te gaan. We zien uit naar de volgende klus!

Gerelateerde vakmannen