Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun

Opdrachtnummer:
3560883
Type klus:
Keuken gereedmaken voor plaatsing
Soort werkzaamheden:
Leidingwerk verleggen, Lichtpunten en schakelaars verplaatsen, Huidige keuken verwijderen, Stucwerk, Gaten boren, Tegels verwijderen
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

De oude keuken (zie foto) dient te worden verwijderd en te worden afgevoerd. Er komt qua indeling een vergelijkbare nieuwe keuken in waardoor de leidingen waarschijnlijk een klein stuk verlegd dienen te worden. Het gat van de afzuigkap moet dichtgemaakt worden en de muur moet gedeeltelijk gestuct worden. Ook blijken de hoeken net niet helemaal haaks te zijn en die dienen voor de nieuwe keuken haaks gemaakt te worden.

We krijgen de sleutel op vrijdagochtend 7 augustus, dus bij voorkeur wordt deze klus in de dagen erna uitgevoerd (7 augustus in de middag en het weekend is beschikbaar).

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Multi Service DS

Bekijk profiel

Review van Anoniem

09-10-2020

Darren is een fijne vakman. Hij weet waar hij het over heeft, geeft goede adviezen en denkt met je mee. Hij is duidelijk in de communicatie en komt zijn afspraken na. Ook als er dingen wijzigen in het plan communiceert hij dit tijdig. Hij is een harde werker en een fijne vakman om over de vloer te hebben.

Wij zouden hem zeker bij een volgende klus weer vragen!

Heb je een soortgelijke klus?

Plaats een klusOf bekijk aannemers in Zeist

Gerelateerde vakmannen