Buiten verlichting: 24 m2; Installeren

Opdrachtnummer:
3559419
Type klus:
Tuin- of buitenverlichting installeren
Plan voor verlichting beschikbaar:
Nee
Oppervlakte in m²:
24
Type of job:
Installeren
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Vanwege de bouw van een houten terrasoverkapping zijn wij op zoek naar een vakman voor de aanleg van electra. De overkapping wordt 15 juni geplaatst. Exact zoals op plaatjes is weergegeven. De voorbereiding voor de elektra moet tegelijkertijd worden geplaatst.

Denk hierbij aan de aanleg van extra contactpunten + voorbereiding van verlichting (plafond en wandlampen) + voorbereidingen voor tv aansluiting

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Mirckle

Bekijk profiel

Review van jeroen van aken

19-07-2020

Via werkspot ben ik in contact gekomen met Henk voor het aanleggen van electra in een nieuw te plaatsen overkapping. In een eerste bezoek zijn mijn wensen met hem besproken en heeft hij een offerte opgesteld. De communcatie over de planning verliep snel en goed via what’sapp. De bouw van de overkapping liep wat vertraging op. Henk stelde zich flexibel op en paste zijn eigen planning aan. Henk ging vakkunsig te werk. Hij gebruikt hoogwaardige materialen In samenspraak met de bouwers heeft hij het electraplan uitgewerkt op tekening met maatvoering. Ik ben dik tevreden met zijn dienstverlening en eindresultaat. Voor een volgende klus ga ik hem zeker benaderen.

Gerelateerde vakmannen