Tuin aanleggen: 130 m2; Bestaande tuin vervangen

Opdrachtnummer:
3559154
Type klus:
Tuinaanleg
Ontwerptekeningen aanwezig:
Geen ontwerptekeningen aanwezig
Regelmaat van het onderhoud:
Nee - eenmalig onderhoud
Locatie van de tuin:
Voortuin, Achtertuin
Type klus:
Bestaande tuin vervangen
Oppervlakte van de tuin (m²):
130
Werkzaamheden:
Bestrating aanleggen, Constructie plaatsen (bijv. schuur, veranda, schutting, border)
Toegang tot de tuin:
Via het tuinhek / poort
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Bouw van douglas thuishuis met plat dak links achter in de hoek, afmetingen 4m breed, 3m diep (geen luifel). Hoek links achter is niet haaks maar schuin ivm de brandgang aan de achterzijde. Over de resterende breedte van de tuin moet een schutting met betonpalen en en douglas schermen geplaatst worden. Huidige bestrating dient verwijderd te worden. Eventueel kan ik dat zelf. Over de gehele rechter kant dient bestraat te worden circa 4.5m breed, 13m diep. Langs het raam komt daar een deel van circa 2.2mx5m bij. Afhaneklijk van de prijs kan de schutting met klimop links ook vervangen worden door betonpalen met houtscherm. Hier dient ook een port van circa 1m breed geplaatst te worden. Bestaande beplanting mag allemaal weg, in overleg door mijzelf of door de vakman.

De voortuin dient ook nog aangepakt te worden. Hierover graag wat overleg.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Hamers Bestratingen

Bekijk profiel

Review van Orion van der Sluis

16-06-2020

Bij de eerste werkzaamheden liep het al spaak. Er zou gestart worden met het verwijderen van een oude fundering van een tuinhuis. Deze werkte niet mee, mijn buurman en ik stonden erop te kijken. De schutting van de achterburen werd een paar keer geraakt. Of ik en mijn buurman weg wilde gaan hij werd er zenuwachtig van. Bij het slopen gingen dingen nu eenmaal stuk en hij was verzekerd. Nadat er twee grote delen van de fundering eindelijk aan de straat lagen haalde ik het in mijn hoofd om te zeggen "Mag ik VOORSTELLEN om het restant in wat kleinere stukken te zagen zodat het makkelijker door de brandgang kan?" De vakman werd boos. "Het gaat op mijn manier en anders donder ik wel op!" Einde citaat. Prima, als je zo met je klanten communiceert, mag je bij mij niet eens de tuin meer in al deed je het gratis. Het puin ligt nog op straat. Schandalig!
[edit] Zie, zo communiceert uw vakman. Jan, als de klant vraagt of het anders kan omdat je de boel sloopt, wees dan professioneel.

Reactie van Hamers Bestratingen:

16-06-2020

Heey orion
Had u meerdere keren gevraagd om mij mun werk te laten doen en niet samen met de buurman van afstandje mij commanderen hoe je het gedaan wil hebben en mij van m'n werk afhouden volgens mij had je mij ingehuurd om het werk te doen en als ik niet mijn werk kan doen dan kan ik beter mun spullen pakken en opdonderen indd en nog een tip laat de volgende stratenmaker gewoon zun werk doen hier zitten bedrijven die egt wel weeten wat ze doen
Mvg Jan hamers Hamers Bestratingen

Gerelateerde vakmannen