Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakgoten, Dakkapellen, Boeib...

Opdrachtnummer:
3479102
Type klus:
Buitenschilderwerk
Deuren:
1
Aantal te schilderen kozijnen:
7
Dakkapellen:
2
Dakgoten:
2
Het pand is:
Ouder dan 2 jaar
Te schilderen verdiepingen:
Begane grond, 1e verdieping, 2e verdieping
Schade aan te schilderen oppervlak:
Bladderende verf / stucwerk
Te schilderen objecten:
Deuren, Kozijnen, Dakgoten, Dakkapellen, Boeiboord
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
De klus moet uitgevoerd worden - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Hallo!

Graag willen wij onze kozijnen, dakkapellen, dakgoten en de voordeur geschilderd hebben in een andere kleur dan nu, namelijk donkerder, antraciet grijs RAL7016.

Op de begane grond gaat het alleen om de voordeur, het kozijn van het grote raam ernaast en het boeiboord en de steunpaal van het afdak bij de voordeur. De overige kozijnen zijn van kunsststof.
Op de eerste verdieping betreft het aan de zijkant 3 uitzetramen van ong 1 x 0,5 m (2 tegen elkaar aan, 1 apart en allen goed bereikbaar via het dak van de uitbouw), een raam van 2 x 1m aan de voorkant van het huis met daarnaast een uitzetraam (ong 1 x 0,5m), dakgoten aan de voor- en achterkant van ongeveer 7 meter (achter in 2 delen gesplitst) en de potdekselplanken op het puntdakje van de uitbouw (alleen aan de voorkant, aan de achterkant zit daar een boeiboord dat geschilderd moet worden).
Op de 2e verdieping gaat het om de schuine boeiboorden van het zadeldak (slechts aan 1 kant van het huis), een "schuin' raam net onder de dakrand van ongeveer 1 bij 0,5 meter en twee dakkapellen. Van de dakkapel aan de achterkant is de zijkant van kunststof, die kant hoeft niet.

Graag zou ik een prijsindicatie willen.

Groeten,
Nina

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Eric de Laat Schilderwerken

Bekijk profiel

Review van Nina de Gouw

11-02-2021

Niet zo goed. Hij deed wat hij moest doen, maar was erg slordig. Knoeide veel (op de vloer, op matrassen) en als je dit aangaf dan ontkende hij het. Dat was niet zo prettig.

Reactie van Eric de Laat Schilderwerken:

22-04-2021

Goeden middag ik vind u zeer onredelijk, wij hebben zelfs nog meerwerk gemaakt bij u bijv de regenpijpen. En wij zijn nog niet in de buurt geweest van een matras. Maar dit gaat over de zijkant van de dakkapel waar ik niet bij kon omdat er maar 20 cm ruimte is tussen u dakkapel en de muur van de buurman. U wilde dat ik op een zeer gevaarlijke manier op mijn hoofd ging hangen en dat doe ik niet. Bij het opleveren van het werk zij u dat u dan zelf wel iets zou verzinnen, je moet wel eerlijk blijven .Maar wil graag een keer langs komen om hier met u over te praten, En ik lees niet dat het werk er perfect uitziet zoals u en u partner wel hebben beaamd, anders had u niet betaald.

Gerelateerde vakmannen