Meubels maken: Kledingkast, Gangkast gecombineerd

Opdrachtnummer:
3457917
Type klus:
Meubel(s) maken
Ontwerptekeningen aanwezig:
Ontwerp is aanwezig
Soort meubels:
Kledingkast, Gangkast gecombineerd
Soort afwerking:
Fineer, of origineel materiaal
Afmetingen:
2,9x0,6x2,9
Soort hout:
In overleg
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

De kast bestaat grofweg uit 2 delen; links 80cm, rechts 2,0m. Het geheel is 292cm breed en 2,88m hoog.

De kast komt direct naast de keuken en moet daar goed bij aansluiten.

De functie van de kast is voornamelijk garderobe kast, maar ook berging (de hogere delen), plus een zitje en gedeelte waar je schoenen kwijt kunt.

- In het linkerdeel moet de warmteverdeler verwerkt worden. Aan de onderzijde kunnen er schoenen geplaatst worden (één of twee niveaus), daarboven een zitje en ergens moet ventilatie aan de bovenzijde zijn. Helemaal boven is het mogelijk om een dubbele bovenkast te plaatsen.

- Het rechterdeel is de "kleding-kast". 4 deuren van 50cm breed. Indeling nog te bepalen met planken, lades en hanggedeelte.

Materialen: Kastdeuren mat-wit, en het "frame" in een hout-print fineer of andere kleur/stijl die bij het antraciet van de keuken past,en bij de visgraat licht-houten vloer.

8 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Studio Katt

Bekijk profiel

Review van Anoniem

25-06-2020

Koen heeft vanaf het begin erg goed meegeholpen met het zoeken naar een oplossing voor deze maatwerk gang/garderobe kast.

Allerlei specifieke onderdelen zoals een zitje met kussentje, kapstok, ruimte voor schoenen, en plaatsing van IKEA verlichting heeft hij meegenomen.

Ook het puzzelen naar de meest optimale indeling ging soepel en kon nog een week voor oplevering aangepast worden.

De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. Vanwege een frees die niet direct beschikbaar was voor de handgrepen in de deurtjes, heeft het hele proces van plaatsen zeker een week langer geduurd. In mijn geval was dat geen probleem en het wachten waard.

Het resultaat is zeer strak geworden en past goed binnen de ruimte. Wellicht was Studio Katt niet de meest goedkope oplossing, maar ik ben blij dat ik voor hen gekozen heb voor deze klus.

4 bijlagen

Gerelateerde vakmannen