Groepenkast installeren of vervangen: 6 groepen; Groepenkast instal...

Opdrachtnummer:
3444504
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Groepenkast installeren of vervangen
Huidig aantal groepen:
3
Gewenst aantal groepen:
6
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Kort: We zijn opzoek naar een installatiebedrijf dat onze elektrische installatie kan uitbreiden/herzien. Hiervoor zou ik graag een afspraak maken, zodat er een offerte opgesteld kan worden.

Meer info: Sinds 2015 woon ik in een jaren 30 tussenwoning in Utrecht Zuilen. Aan de meterkast heb ik in de tijd dat ik er woon niks veranderd en nooit problemen ondervonden, tot recent.

In de meterkast zijn 3 groepen in gebruik, dit zijn de 3 kleine 16A schakelaars op de foto. Er zit veel te veel op één groep blijkt nu, wat voor problemen zorgt. Daarbij heb ik het vermoeden dat er geen aardlekschakelaars aanwezig zijn, welke ik graag wil laten toevoegen.

Graag wil ik een de hele installatie (meterkast, groepen, bekabeling) laten controleren en laten uitbreiden of vernieuwen. Ik denk minimaal 3 extra groepen nodig te hebben voor in ieder geval mijn zonnepanelen, wasmachine en oven in de keuken (welke nu op één groep zitten).

Er is vanuit de meterkast naar zolder (waar de wasmachine en omvormer voor de zonnepanelen staan) in ieder geval een loze pvc leiding. Er is een tevens een kruipruimte aanwezig.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Jocombi

Bekijk profiel

Review van Anoniem

21-03-2020

Rob heeft in onze jaren 30 woning de zeer verouderde groepenkast verwijderd en compleet vernieuwd. Daarbij heeft hij extra groepen aangelegd voor de wasmachine op zolder en verschillende keukenapparaten, als ook een extra groep als voorbereiding op eventueel inductiekoken. (Goede tip overigens met vooruitzicht op eventuele gasafsluiting in 2030, waar ik zelf niet aan had gedacht..)

Nog dezelfde dag dat ik de opdracht op werkspot zette, kwam Rob langs om de situatie te bekijken en samen een plan te maken voor de uitvoer. Hierna volgde 's avonds een offerte per mail van hetgeen wat er besproken was.

We zijn enorm tevreden met het werk dat Rob heeft geleverd en waren opgelucht dat hij ons zo snel kon helpen. Uiteindelijk was Rob minder tijd kwijt dan hij aanvankelijk had berekend, wat werd verrekend in de factuur. Erg netjes!

Samenvattend: we zijn enorm tevreden met de vakkundige uitvoer. Daarnaast is Rob erg vriendelijk en meedenkend. Absolute aanrader!

Reactie van Jocombi:

21-03-2020

Fokke bedankt voor je mooie review
Ik hoop dat er verder geen problemen meer zijn.

Met vriendelijke groeten
Rob

Gerelateerde vakmannen