Tuin aanleggen: 200 m2; Bestaande tuin vervangen

Opdrachtnummer:
3398461
Type klus:
Tuinaanleg
Ontwerptekeningen aanwezig:
Geen ontwerptekeningen aanwezig
Regelmaat van het onderhoud:
In overleg
Locatie van de tuin:
Voortuin, Achtertuin, Zijtuin
Type klus:
Bestaande tuin vervangen
Oppervlakte van de tuin (m²):
200
Werkzaamheden:
Bloemen of bomen planten, Bodembedekking, Bestrating aanleggen, Watertoevoer aanleggen, Constructie plaatsen (bijv. schuur, veranda, schutting, border), Grond egaliseren
Toegang tot de tuin:
Vrij toegankelijk
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Ik zou graag mijn gehele tuin laten ontwerpen en aanleggen. Het gaat om een tuin rondom het huis met water aan achterzijde.

De klus is uitgevoerd door Madira B.V.

Bekijk profiel

Review van Bas Sanders

13-06-2020

Zeer tevreden hoe Ruben met zijn collega's mijn gehele tuin rondom het huis heeft aangepakt! Was zeker geen kleine klus! Zijn drie weken druk bezig geweest en hebben alles grondig aangepakt. De eerste dag direct gestart met graafmachine en shovel om al het oude snel te kunnen verwijderen. Had veel bamboe in de tuin staan en een aantal boomstronken die ze verwijderd hebben. Toen alles er uit en afgevoerd was is er begonnen met de verschillende delen van de tuin weer aan te leggen. Ben erg blij met de mooie robuuste steiger aan het water, het strakke tegelwerk en verschillende plantenbakken. Daarna bij vriendin de voortuin opnieuw bestraat. Absoluut een aanrader voor een gemiddeld tuin maar ook zeker voor de grote klussen!

4 bijlagen

Gerelateerde vakmannen