Dakrenovatie: 67 m2; Dakbedekking vervangen

Opdrachtnummer:
3374293
Type klus:
Dakrenovatie of -vervanging
Oppervlakte van het dak in m²:
67
Soort klus:
Dakbedekking vervangen
Materiaal dak:
EPDM / Bitumen
Aanvullende diensten:
Kiezelstenen huidige dak wegnemen en EPDM plaatsen en daarop een groen dak met geen gele tinten
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

2 daken binnenmaten 2,2 x 3 m op 1 hoog (dus boven begane grond) en een groter dak van 7,1 x 8,7 meter boven de eerste etage. Bij dit grote dak dienen de kiezelstenen verwijdert te worden. EDPM plaatsen op beide daken en daarna groen dak plaatsen. Bij voorkeur afronding voor 1 april 2020. Graag prijsopgave voor een dak dat sterk is en lang mee gaat. Isolatie voor warmte en geluid is een pre. Een scherpe prijs ook. Telefoon 0650401373. Veenendaal

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door RSD Daktechniek en Onderhoud

Bekijk profiel

Review van Ronald Platier

04-02-2020

Deze review is alleen over het voortraject. Na afloop zal ik nogmaals een review plaatsen.
Kwaliteit van het werk is dus in dit geval kwaliteit van het voortraject.
Er kwamen er 2 van de 3 langs. Daarvan was er maar een die echt op het dak ging en ook samples mee nam en duidelijke adviezen gaf. De keuze was daarom ook niet moeilijk. Vanaf 17 februari werden de werkzaamheden uitgevoerd. Ik had er alle vertrouwen in dat het goed komt. En het verliep uiterst prettig en goed. Het contact liep heel prettig. En de offerte is heel duidelijk en het advies ook.
Binnen een week had ik twee nieuwe daken en een daarvan als groen dak met isolatie. Het contact was zeer goed en zeer aangenaam.
En ze zijn uiterst veilig en goed te werk gegaan. Dus een echte aanrader! Als ze niet waren geweest dan zou ik anders een lekkage hebben gehad. Gelukkig heeft RSD dit voorkomen. Mijn complimenten! Ik ben erg blij met de nieuwe daken en hoe alles is verlopen.

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen