Schilderwerk buiten: Kozijnen, Boeiboord; 5 kozijnen; 2 dakgoten

Opdrachtnummer:
3348119
Type klus:
Buitenschilderwerk
Deuren:
0
Aantal te schilderen kozijnen:
5
Dakkapellen:
0
Dakgoten:
2
Het pand is:
Ouder dan 2 jaar
Te schilderen verdiepingen:
1e verdieping, 2e verdieping
Schade aan te schilderen oppervlak:
Geen zichtbare schade
Te schilderen objecten:
Kozijnen, Boeiboord
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Dit gaat om regulier periodiek onderhoud van de hoger gelegen delen die voor mij lastiger te bereiken zijn. Het gaat om een oude woning met goed onderhouden schilderwerk. Bij tevredenheid zal dit werk dus periodiek uitgevoerd moeten worden.

De klus is uitgevoerd door VAN HERK B.V. Glas,- Schilders & Wand - Afwerkingsbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

15-10-2020

Komt geen afspraak na. Om op tijd te zijn hadden we rond september 2019 al(!) afgesproken voor september 2020. Van Herk zelf kwam langs voor de offerte. Goede indruk, nette offerte gekregen en afspraak voor september 2020 gemaakt.
Maar toen.... hield het op. Begin 2020 ruim 3 volle maanden lang getracht om contact te krijgen voor het prikken van de datum.... mail, voicemail, sms. Uiteindelijk (DRIE maal!) wel een jonge medewerker telefonisch gesproken en die zou laten terugbellen, maar helaas.... wederom doodse stilte.

Na een laatste boze mail van ons uiteindelijk dan toch een hele korte en onvriendelijke mail zonder excuses oid terug dat ze in september kwamen "zoals afgesproken" (er was trouwens nog steeds geen datum geprikt). Maar je raadt het al.... het is nu oktober en geen van Herk is hier geweest.. en het schilderwerk niet gedaan.

Een totaal onbetrouwbaar bedrijf dus, dat ook niet eens de moeite neemt om je te laten weten dat ze niet komen.

Gerelateerde vakmannen