Glas zetten: 6 ruiten

Opdrachtnummer:
3344516
Type klus:
Glas zetten of vervangen
Aantal ramen:
6
Glaslatten vervangen:
In overleg
Uitvoer datum:
In overleg

Afmetingen van de ramen in cm:

2 x 0,55 x 0,20
1 x 0,55 x 0,95
1 x 1,55 x 1,40
1 x 0,55 x 0,83
1 x 1,30 x 1,00
de twee kleinste ramen moeten vervangen worden door een ruit. Dus kiepraampje eruit en ruit erin. De twee grote ramen moeten worden voorzien van een ventilatierooster.

Dit betreft twee slaapkamers.

Hiernaast nog een ruit in de badkamer.
1,05 x 0,44. Dit is ook een kiepraam maar moet eruit en voorzien worden van een vaste ruit met een ventilatierooster.

Aanvullende informatie:

De ramen bevinden zich op de eerste verdieping. Plafondhoogte begane grond is 2,60 meter.
Mogelijk dat er nog meer ruiten zijnn die eventueel kunnen worden vervangen. Dit is echter afhankelijk van wat de huidige opgave gaat kosten. Ook omdat je voor meer dan 10 m2 ruiten vervangen voor HR++ subsidie krijgt.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Glasservice Made

Bekijk profiel

Review van Anoniem

27-01-2020

Marco was stipt op tijd en ging na de controle van de werkzaamheden, gelijk aan de slag. Een echte doorwerker waardoor het plaatsen van de 6 ruiten nog voor de middag klaar was. Met de laatste ruit ivm de grootte in overleg geholpen met tillen naar de eerste verdieping. Dit was met de offerte al zo besproken waardoor ik weer 200 Euro uitspaarde voor het inhuren van een tweede glaszetter. Marco had natuurlijk het juiste gereedschap voor het til werk. Nadat de klus was geklaard nog even de ruiten nagelopen en uitleg gekregen van de werking van de roosters boven de ruiten. Het zag er allemaal netjes en vakkundig uit. Enfin, prima werk voor een goede prijs. Ik heb in de toekomst nog meer ruiten en zal Marco hiervoor benaderen om wederom een offerte te maken. Een aanrader dus.