Zonwering: 1 scherm; Installeren

Opdrachtnummer:
3320589
Type klus:
Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen
Soort werkzaamheden:
Installeren
Aantal:
1
Afmetingen:
Nee
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Mijn buurvrouw is overleden en ik mag het electrisch zonnescherm overnemen. Dit moet er dus afgehaald worden, en bij mij ernaast weer opgehangen worden, en geinstalleerd. In de maand december

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Unicon zonwering

Bekijk profiel

Review van Anoniem

04-12-2019

Mike van Unicon had mij een offerte gestuurd, maar die had ik nog niet gezien, want hij had ook mijn voicemail ingesproken. Het ging over het zonnescherm van mijn buurvrouw overplaatsen bij mij ernaast. Dus ik heb Mike gebeld, hij zei (net als andere bedrijven die ik telefonisch of per mail benaderd had) dat het 1 uur werk zou zijn, en mondeling kwamen we overeen 150,00 inclusief. Ik heb hem zelfs nog een 2e keer gebeld, en wederom 150,00 inclusief. Echter toen zijn mannen de klus geklaard hadden, zeiden ze dat ze van Mike 220,00 moesten vragen ivm voorrijkosten. Mike is in gebreke gebleven dit vooraf te melden, en mijn moeder van 80 die in mijn huis was heeft het maar betaald, maar zei ook dat dit niet de afspraak was. Toen ik Mike hierover belde deed hij heel schijnheilig dat hij dit zijn mannen niet gezegd had, en dat het aan een nieuwe schakelaar lag en of ik wel wist hoe duur die was, maar ik zag op internet dat deze nog geen tientje was. Ik heb een kleine beurs,voel me opgelicht

Reactie van Unicon zonwering:

28-01-2020

Goedemorgen, mevr. Anoniem "naam bekend bij ons"

Hartelijk dank voor uw revieuw.

Als u een klus plaatst bij werkspot krijgt u van meerdere firma`s, waaronder ons een prijs toegezonden. in dit geval is er een offerte van € 3,- gegeven.
Indien een klant zich hierin kan vinden kun je de knop kiezen "gegevens delen" dan worden uw gegevens aan ons als firma gedeeld en maken we een afspraak.
Wij zijn bij u thuis de werkzaamheden gaan uitvoeren en na uitvoering belde de monteurs mij op om door te geven wat er gedaan is en wat er voor materiaal gebruikt is.

Hierna is aangegeven dat de prijs dan € 220,- word ipv € 3,-

Ik snap dan ook uw revieuw niet, dat u een kleine beurs heeft betekend niet dat we daar achteraf op worden beboet met een slechte revieuw. En al zeker niet dat wij oplichters zijn, maar deze bewoording toont enigzins aan dat uw bericht niet netjes is en dat u die daarom anoniem doet.

Ik wens u wel heel veel plezier en schaduw toe met uw zonnescherm,

Gerelateerde vakmannen