Badkamer: 5 m2; Complete renovatie

Opdrachtnummer:
3307636
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Eigenaar van het pand:
Ja
Oppervlakte badkamer (in m²):
5
Soort klus:
Complete renovatie
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Douche, Wastafel, Toilet, Meubel(s), Waterkraan, Wand- of vloertegels
Slopen huidige meubels / sanitair:
In overleg
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Badkamervloer heeft waterschade. Dit wordt momenteel gedroogd. Vloer en wanden zijn van hout. Belangrijk om hiermee ervaring te hebben in verband met werking van het hout. Nieuwe vloer, wanden en plafond plaatsen. Ideeen hierover zijn welkom (bijvoorbeeld kunststof). Douche, toilet en wasmeubel aankopen door klusser en plaatsen. Aansluitingen zijn aanwezig en ook op de juiste plaats aanwezig. Betreft een kleine badkamer van 3 bij 1.5 meter.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door David Management

Bekijk profiel

Review van Noortje Burger

25-04-2020

Taron was mijn aanspreekpunt en hij is gedurende de klus zeer goed bereikbaar geweest. Vanaf het eerste contact hadden we er vertrouwen in.
Beyhan heeft de algemene klus geklaard, het sloopwerk en daarna opbouw met het plaatsen van sanitair, tegel- en stucwerk. Wat een vakwerk.
Natuurlijk hadden we zaken verkeerd ingeschat en hebben zij ook dit keurig opgepakt. Natuurlijk zijn er ook zaken niet goed gegaan, zoals bij elke grote klus. David Management heeft ervoor gezorgd dat de laatste puntjes op de i kwamen. Wij zijn zeer tevreden en raden ze ook van harte aan. We hebben nu een droombadkamer, met cv, vloerverwarming, hangend toilet, inloopdouche en sfeervolle spotjes.

2 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten