Constructie: Tuinhuis; Alleenstaand

Opdrachtnummer:
3213686
Type klus:
Pergola of tuinhuis plaatsen
Soort constructie:
Alleenstaand
Materiaal:
Hout
Lengte in centimeters:
450
Breedte in centimeters:
245
Hoogte in centimeters:
290
Soort werkzaamheden:
Tuinhuis
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Onze oude schuur moet dit najaar vervangen worden. Nieuwe schuur zoals het voorbeeld, wel met ramen in de zijwanden. Liefst van Douglas hout.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Feniks

Bekijk profiel

Review van Maria Siebes

08-11-2019

We hadden al bij het eerste gesprek met Thijs een goed overleg en ook tijdens de klus was er duidelijke communicatie over de uitvoering en voortgang. Hij heeft voor ons een prachtige en stevige schuur gebouwd, helemaal conform onze wensen en specificaties. De aangename werkwijze van Thijs maakte de hele klus zo goed als stress-vrij. We zijn heel blij met het eindresultaat!

Thijs is een zeer bekwame vakman die mee denkt en goed advies geeft. Hij voert zijn werkt rustig en secuur uit en laat alles netjes achter. Ook bij tegenvallend weer bleef hij doorwerken en heeft zelfs nog andere, ongeplande klusjes voor ons gedaan.
Het duurde uiteindelijk wat langer dan afgesproken, maar dat was voor een deel te wijten aan het slechte weer en aanvullende wensen of wijzigingen van onze kant.

Thijs een heel fijne persoon en plezierig om mee te werken. We gaan zeker met hem in zee als we weer eens een timmerklus hebben. Deze vakman is echt een aanrader!

2 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen