UTP-kabels trekken

Opdrachtnummer:
3117173
Type klus:
Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren
Type klus:
Installeren
Type apparaat:
Computer
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar iemand die voor ons UTP-kabels wil trekken en aansluiten op wandcontactdozen. De werkzaamheden bestaan uit:
• Plaatsen en aansluiten switch in de meterkast voorzien van voldoende aansluitingen en een snelheid vergelijkbaar aan de bekabeling;
• Trekken Cat7 (of hoger) kabels door de loze leidingen naar de wandcontactdozen in de verschillende ruimtes (zie tekening);
• Plaatsen en aansluiten inbouw wandcontactdozen Cat7 (of hoger);
• 1 ruimte voorzien van een inbouw wandcontactdoos met 2 werkende aansluitingen (zie ook tekening).

De klus is uitgevoerd door Kriek Support

Bekijk profiel

Review van Anoniem

29-07-2019

Wij hebben UTP-kabels laten trekken door Kriek Support. Helaas bleek onze opdracht niet voldoende te zijn gespecificeerd, waardoor de afdekplaatjes niet pasten. Er werd voorgesteld om een gat te maken in de ingekochte afdekplaatjes, maar dit leek ons niet bepaald een geschikte oplossing. Ook bleek de trekveer over onvoldoende lengte te beschikken, omdat het verloop van de leidingen niet was aangegeven op de toegezonden bouwtekening.

Uiteindelijk werd de klus netjes uitgevoerd, ook zijn wij tevreden over het eindresultaat. Wel heeft de uitvoering helaas 2 weken langer geduurd en is de prijs vanwege de benodigde passende plaatjes gestegen ten opzichte van de oorspronkelijke afspraak.

Reactie van Kriek Support:

03-09-2019

Hartelijk dank voor uw review.

Ondanks mijn streven naar kwaliteit en duidelijkheid, zijn er helaas soms onverwachte obstakels, welke kunnen zorgen voor vertragingen of zelfs voor extra kosten.

Ik neem uw kritische punten zeker mee in het verbeteren van mijn dienstverlening, zodat ik als 'verse' ondernemer kan groeien, terwijl ik de kwaliteit blijf leveren waar ik voor sta.

Nogmaals dank voor het in mij gestelde vertrouwen en ik ben zeer verheugd te lezen dat u tevreden bent over het eindresultaat.

Gerelateerde vakmannen