Aanbouw plaatsen: 16 m2; Ja; Plat dak

Opdrachtnummer:
3037588
Type klus:
Aanbouw of opbouw plaatsen
Oppervlakte in m²:
16
Fundering plaatsen:
Ja
Dak aanbouw:
Plat dak
Aantal ramen:
3
Aantal deuren:
2
Bouwtekening aanwezig:
Nee
Vergunning aanwezig:
Nee - geen vergunning noodzakelijk
Uitvoer datum:
2019-09-30

Aanvullende informatie:

Goedendag,

Op Frans Halslaan 34 1921EP te Akersloot willen wij over de gehele breedte van het huis (+-6 meter) een aanbouw met plat dak van +-2,5 meter diep laten maken. Wij willen openslaande deuren met aan weerszijde ramen van +-1 meter breed en tot aan het plafond. Daarbij willen wij in de keuken een groot raam hebben boven het aanrecht wat wij zelf gaan realiseren in de aanbouw.
Eveneens willen wij de vloer (houten constructie met +-10cm gestort beton en tegels) die nu over de gehele begane grond ligt vervangen door een betonvloer met vloerverwarming.
Wij willen graag met u afspreken om een offerte te laten opstellen.

Met vriendelijke groet,

Yuri Roschar
Yuriroschar@hotmail.com
0631783935

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Paslood Bouw en Techniek

Bekijk profiel

Review van Yuri Roschar

29-11-2019

Wij hebben een aanbouw laten plaatsen en daarvoor 7 onafhankelijke offertes laten opstellen. Die van Paslood kwam als goedkoopste naar voren en daarbij hadden wij het beste gevoel bij Niek Flietstra ten opzichte van andere aannemers. Het bedrijf van Niek is erg jong; er waren na wat zoeken slechts enkele reviews beschikbaar. Echter, na bezoek aan een adres waar Niek en zijn team een soort gelijke aanbouw hadden gebouwd werd ons bevestigd dat Paslood de juiste was voor de klus.
De aanbouw zou in 2,5 week gebouwd worden (werd 4 weken). Het grove werk werd bijzonder snel en netjes uitgevoerd. Echter toen de laatste loodjes aanbod kwamen werd het uitgevoerde werk slordiger en werden er werkafspraken gemaakt die soms niet nagekomen werden. Aannemers zijn vandaag de dag erg druk en we hadden hier achteraf gezien zelf beter op moeten zitten. Desalniettemin is Niek goudeerlijk en heeft het hart op de goede plaats. Onze eerst volgende klus laten wij sowieso wederom door hem en zijn team doen!

6 bijlagen

Gerelateerde vakmannen