Netwerk kabel: Installeren; Ziggo Mediabox

Opdrachtnummer:
2941135
Type klus:
Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren
Type klus:
Installeren
Type apparaat:
Ziggo Mediabox
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Ik heb een Ziggo pakket (internet/tv) gekocht, deze moet aangesloten worden. De Ziggo monteurs krijgen dit niet gedaan, want zij mogen niet boren.

Aldus de Ziggo monteur is de Coax kabel die nu in mijn pand ligt niet goed genoeg, het signaal is te zwak. Daarom moet er volgens hem een nieuw Ziggo Coax-kabel getrokken worden vanaf het punt waar die in mijn huis binnenkomt (de voordeur) door het plafond heen de woonkamer in.

Ik zou graag zo snel mogelijk een gespecialiseerd iemand langs willen hebben die (a) de situatie nagaat en die dit (b) zo snel mogelijk kan maken.

De klus is uitgevoerd door Beyond Knowledge

Bekijk profiel

Review van Menno Verbeek

16-03-2019

Tot recent was ik al een maand in de weer met Ziggo om mijn tv en internet aan de praat te krijgen. Dit heeft mij denk ik zo'n 14 telefoontjes en een hoop ergenis en onbegrip opgeleverd voor Ziggo hun 'klantenservice'. Ziggo heeft twee monteurs langsgestuurd welke mij niet konden helpen.

Stefano heeft onze problemen in twee uurtjes tijd opgelost. Stefano is een zeer sympathieke en kundige vakman die ons in no-time uit de brand heeft geholpen.

Al met al zou ik Stefano aan eenieder aanraden. Stefano, nogmaals bedankt voor je goede werk!

Gerelateerde vakmannen