Repareren: Bad

Opdrachtnummer:
2937082
Type klus:
Douche of bad reparatie
Repareren:
Bad
Soort probleem:
Lekkage of water schade
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Onze badkamer heeft een whirlpool bad. Deze heeft voor een lekkage (vloer/plafond) gezorgd. Dit was eenmalig en gebeurde bij het gebruik en daarna leeg laten lopen van het bad.

Daarnaast lekt de ingebouwde kraan voor de water aanvoer. Het bad blijft zichzelf dus langzaam vullen.

Wij willen graag het bad verwijderd hebben - of
onschadelijk laten maken door de aanvoerleidingen af te laten doppen. Deze aanvoerleidingen zitten, zoals op de foto's te zien, midden-achter het bad.

De bijgevoegde foto's tonen de installatie van het bad destijds. Er is een laag cement onder gestort, het bad is op zijn plek gezet en tenslotte is er een muur aan de voorkant/zijkant gebouwd. Er zitten twee kleine ventilatie/inspectie luiken aan de voorkant.

Het belangrijkste punt voor ons is dat de badkamer verder volledig netjes moet blijven. We hebben dus geen belang bij sloophamers. Het volledig renoveren van de badkamer willen wij in overleg op een later moment laten uitvoeren.

Wij zoeken iemand met ervaring voor dit soort situaties.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Klussenbedrijf Idema

Bekijk profiel

Review van Richard Lambers

30-03-2019

Wij hebben een klus op werkspot geplaatst voor een ingebouwd whirlpool-bad waarbij zowel de aanvoer als afvoer lekte. Gezocht naar een ervaringsdeskundige voor zo'n situatie - en naar mijn idee dat wel gevonden bij Klussenbedrijf Idema.

De originele afspraak kwam te vervallen ivm een spoedgeval aan zijn kant. Kan gebeuren, werd netjes gecommuniceerd.

Voorafgaand aan de afspraak duidelijk telefonisch contact gehad, daar werd de tijd voor genomen.

Bij de afspraak zelf werden alle opties om ons probleem op te lossen benoemd - van simpel tot ingrijpend. Op deze wijze is ook te werk gegaan. Hierdoor is de lekkage opgelost én zonder onnodig sloopwerk.