Schoonmaak eengezinswoning na verbouwing

Opdrachtnummer:
2928197
Type klus:
Schoonmaak huis of bedrijfspand
Soort schoonmaakwerk:
Volledige woning schoonmaken, Vloeren schoonmaken, Badkamer(s) schoonmaken, Ramen en deuren schoonmaken, Meubel(s) schoonmaken, Trappen schoonmaken
Soort woning:
Rijtjeshuis
Aantal kamers:
6
Speciale ondergrond schoon maken:
Parket
Laatste schoonmaak:
Meer dan 1 maand geleden
Periodiek schoonmaken:
Eenmalige schoonmaak
Uitvoer datum:
2019-03-07

Gedetailleerde omschrijving:

Na een verbouwing (badkamer en slaapkamers) zit onze woning onder het bouwstof. Op de begane grond (stenen en houten vloer) staat reguliere huisraad. Op de 1e verdieping zijn de slaapkamer vrijwel volledig leeg en is de badkamer vernieuwd. De 2e verdieping/ zolder is grotendeels leeg. Wij willen de woning grondig schoongemaakt hebben:
Gehele woning: alle ramen, kozijnen, houtwerk, deuren, sanitair en vloeren droog en nat gereinigd. Stoffen banken (2 stuks) woonkamer diepte reiniging, grote boekenkast alle boeken afstoffen en planken droog en nat gereinigd. 1e verdieping: 4 slaapkamers en overloop stuc- en stofresten opzuigen (betonnen vloer). Badkamer (volledig betegeld) geheel droog en nat reinigen. Zolderetage: aanwezig stoelen en bureaublad reinigen. Technische installaties nat afnemen.

Uitvoering werkzaamheden op donderdag 7 en evt vrijdag 8 maart a.s.

Bij prijsopgave graag totaalprijs (incl materiaal en btw).

De klus is uitgevoerd door Premium Clean

Bekijk profiel

Review van Michiel Smulders

08-03-2019

Silvia werkt hard en stopt niet voordat het klaar is. Ze weet hoe ze de boel moet schoonmaken en gaat grondig te werk. Een kleine wervelwind door je huis en alles is weer schoon. Silvia komt haar afspraken na en is vlot in haar communicatie.
De prijs is ietsje aan de hoge kant, maar we hadden het er graag voor over. Hier en daar nog een streep achtergelaten, maar verder zeer tevreden!

Gerelateerde vakmannen