Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet, afvoerputje met lekkage deu...

Opdrachtnummer:
2915224
Type klus:
Sanitair plaatsen of vervangen
Type klus:
Sanitair plaatsen, Sanitair verwijderen
Soort sanitair:
Toilet, afvoerputje met lekkage deugdelijk monteren, vloer slopen en vernieuwen
Waterleiding aanpassen:
Nee
Verplaatsen afvoer:
Nee
Soort toilet:
Hangend
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Werkomschrijving:
In de badkamer zit in de vloer een afvoerputje, dit putje functioneert niet goed (meer), waardoor er lekkage ontstaat bij de benedenburen. Tevens wil ik de huidige staande toiletpot vervangen met een hangtoilet (incl. waterreservoir). (Hangtoilet met bril en waterreservoir al aangeschaft). Vloertegels en wandtegels ook aangeschaft (overige materialen niet aangeschaft, zoals tegellijm, voegmiddel etc.)
Badkamer:
• slopen van de bestaande vloertegels, nieuw afvoerputje aanbrengen en deugdelijk op riolering aansluiten/lekkage verhelpen.
• Vloertegels aanbrengen (ongeveer 5 m2)
• verwijderen van de oude kitnaden rondom het bad en aanbrengen van een nieuwe kit voeg.
• demonteren van bestaande toiletpot
• monteren van de inbouwreservoir en toilet
• Wandtegels aanbrengen waar nieuwe reservoir wordt geplaatst (ongeveer 5 m2)voor meer info of foto's graag even contact

De klus is uitgevoerd door van der Pool restyling

Bekijk profiel

Review van Richard ter Haar

16-03-2019

Ik ben erg enthousiast over deze vakman! Nadat ik de klus geplaatst had heeft hij snel gereageerd, is concreet in zijn aanbod. Ondanks dat we geen totaalprijs hadden afgesproken, het betrof o.a. een lekkage waarvan vooraf niet goed in te schatten was wat hij aan zou treffen (zo zei hij eerlijk) heeft hij zijn uurprijs genoemd. De werkzaamheden in een beslist acceptabel aantal uurtjes verricht en het allemaal netjes achtergelaten. Ik zou deze vakman zeker aanbevelen!! Wat vooral prettig is, is dat wanneer ik tussendoor vragen had hij snel communiceert en laat weten waar je aan toe bent. Top.

Vergelijkbare opdrachten