Gietvloer aanbrengen inclusief egalisatie

Opdrachtnummer:
2906868
Type klus:
Gietvloer aanbrengen
Kamers:
Woonkamer, Gang, Keuken
Oppervlakte van de vloer (m²):
60
Plinten:
Ja
Huidige vloer:
Huidige vloer van natuursteen egaliseren
Uitvoer datum:
2019-04-15

Gedetailleerde omschrijving:

Wij zijn op zoek naar een vakman die een gietvloer inclusief egalisatie kan aanbrengen in onze nieuwe woning. De woning bevat op dit moment tegels van natuursteen en de plafonds en wanden worden alvorens het plaatsen van de vloer gestuct en geschilderd.

Wij krijgen op 1 april de sleutel van onze nieuwe woning en de stucadoor zou direct aan de gang kunnen en na ongeveer 2 weken (inclusief droogtijd van het stucwerk) klaar kunnen zijn met het stucen en schilderen. Wij hebben begrepen dat het stucwerk 2 weken moet drogen voordat de gietvloer geplaatst kan worden dus dit zou dan goed uitkomen.

Graag ontvangen wij een plan voor het egaliseren van de huidige vloer en het gieten van de nieuwe vloer, inclusief materialen. De nieuwe vloer moet uiterlijk vrijdag 26 april geplaatst zijn.

Groeten,

Michael

De klus is uitgevoerd door Barbo Vloeren

Bekijk profiel

Review van Michael van Eijden

23-04-2019

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe PU gietvloer die we hebben laten plaatsen door Barbo Vloeren. Duidelijke informatie vooraf, goede communicatie en bereikbaarheid (ook in het weekend) en over het algemeen erg prettige en betrouwbare mensen om mee te werken. Een aantal puntjes waar wij niet helemaal tevreden over waren zijn snel en volgens verwachting opgelost. Tijdens het proces goed meegedacht met onze strakke planning. Al met al zouden wij Barbo Vloeren van harte aanbevelen voor het plaatsen van een gietvloer.

Gerelateerde vakmannen