Tuin aanleggen: Geen ontwerptekeningen aanwezig m2; Kleine aanpassi...

Opdrachtnummer:
2893401
Type klus:
Tuinaanleg
Type klus:
Kleine aanpassingen in bestaande tuin
Ontwerptekeningen aanwezig:
Geen ontwerptekeningen aanwezig
Oppervlakte van de tuin (m²):
52
Regelmaat van het onderhoud:
Nee - eenmalig onderhoud
Werkzaamheden:
Bestrating aanleggen, Verlichting aanleggen
Locatie van de tuin:
Achtertuin
Toegang tot de tuin:
Vrij toegankelijk
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Wij willen een bestaand terras uitbreiden. (3,5 x 5 mtr) Daar waar nu de trampoline staat moet het nieuwe deel van het terras komen. De uitbreiding betreft dus de aanleg van het terras waarbij ik zelf de voorbereiding tref als weghalen trampoline en verwijderen van gras resten. Wij zorgen voor de tegels.
Op dit terras komt ook een jacuzzi. Hiervoor is nieuwe stroomaanleg nodig. Vanuit kruipruimte kom je tot aan pad achter huis. Pad achter huis is 1,2mtr breed.
Wij zijn flexibel maar willen dit graag gereed hebben voor eind april.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Stratenmakersbedrijf B. van Loenen

Bekijk profiel

Review van Anoniem

20-06-2019

Helaas een hele slechte ervaring met Bas van Loenen. Bij aanvaarding van de opdracht prima communicatie en datum afspraak keurig op komen dagen. Het afgeleverde werk (een terras aanleggen met grote tegels) is slecht uitgevoerd. Tegels zouden vast moeten liggen in een cement/zandmengsel, ze wippen alle kanten op en liggen scheef. Wel een behoorlijk bedrag betaald. Stroom t.b.v. een jacuzzi aansluiten is op amateuristische wijze gedaan, hierdoor schade ontstaan, via een professioneel electra bedrijf voor enkele honderden euro's laten repareren.
Bas van Loenen is nog eenmaal langsgekomen om een paar tegels vast te leggen, maar dit is toch niet het geval. Sindsdien lijkt Bas van Loenen van de aarde verdwenen, dit na diverse belpogingen, contactformulier, appjes/SMS berichten. Nu een zaak aangespannen bij onze advocaat om dit vervelende voorval op te lossen. Helaas geen goede referentie voor Bas van Loenen. Ik zou een ander bedrijf kiezen die wel met klachten kan omgaan en kwaliteit levert

Gerelateerde vakmannen