Aanbouw plaatsen: 3 m2; Ja; Plat dak

Opdrachtnummer:
2892723
Type klus:
Aanbouw of opbouw plaatsen
Oppervlakte in m²:
3
Fundering plaatsen:
Ja
Dak aanbouw:
Plat dak
Aantal ramen:
1
Aantal deuren:
1
Bouwtekening aanwezig:
Nee
Vergunning aanwezig:
Nee - geen vergunning noodzakelijk
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Bestaande situatie:
op dit moment hebben wij een keuken van 2.20 breed en 3.50 lang. Daarachter bevindt zich een bijkeuken. Tussen keuken en bijkeuken is een halletje gesitueerd van ongeveer 1.20 bij 1.20 alwaar ook de de deur naar buiten zit.

de aanbouw:
Graag willen wij het halletje afbreken en de keuken rechtstreeks aan laten sluiten op de bijkeuken waardoor er een keuken ontstaat van ongeveer 4.70 bij 2.20 en waardoor er net wat meer ruimte in de keuken komt zodat de werkplek in de keuken vergroot wordt.

Daartoe moet de keuken een stuk ondersteund gaan worden door een ijzeren balk.

Het stuk dat aangezet wordt zal moeten worden voorzien van een betonvloer. Daarnaast willen wij graag de riolering die onder de keuken zit en die nog oud is, vernieuwen. Dus de keuken zal ook gedeeltelijk voorzien moeten worden van een nieuwe betonnen vloer.

Het geheel zal gestukadoord moeten worden ( totaal ongeveer 2.20 bij 4.70) en er zullen kleine aanpassingen moeten komen om een nieuwe keuken te plaatsen.

De aanbouw die gerealiseerd moet worden willen wij graag niet met steen aanbouwen maar middels een groot raamkozijn tot aan de vloer en een buitendeur met omlijsting die daarop aansluit.
aan de andere kant waar nu een stukje muur zit zal dit wel opgehoogd moeten worden middels metselwerk.
Voor de kleine aanbouw (totaal ongeveer 1,20 bij 2.20) zal er een plat dak geplaatst moeten worden.

Ook zal gekeken moeten worden of er qua afwatering nog een kleine aanpassing nodig is.

De klus is uitgevoerd door Maesko Bouw B.V.

Bekijk profiel

Review van Anoniem

02-01-2020

Maesko heeft onze aanbouw inclusief voorbereidingswerkzaamheden voor het plaatsen van een nieuwe keuken uitgevoerd. De klus was toch iets groter dan in eerste instantie aangegeven. We zijn erg tevreden over het resultaat. Mark dacht super met ons mee zodat we uiteindelijk van te voren een goed plan hadden hoe zaken inventief maar ook budgettair haalbaar op te lossen. Tijdens zo'n bouw zijn er altijd kleine problemen maar met name de eigenaar, Mark, heeft alles steeds keurig opgelost. Daarbij was hem niets te veel. We bevelen Maesko dan ook zeker aan!

Gerelateerde vakmannen