Dubbele pergola plaatsen 5m breed

Opdrachtnummer:
2876866
Type klus:
Pergola of tuinhuis plaatsen
Soort constructie:
Alleenstaand
Lengte in centimeters:
500
Breedte in centimeters:
80
Hoogte in centimeters:
260
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Ik ben op zoek naar een vakman die veel ervaring heeft met het plaatsen van pergola's. Wij willen een pergola in onze tuin. Het moet een dubbele pergola zijn. Met aan beide kanten van de tuin dus twee staanders. De afstand tussen de staanders in overleg en ook op advies van de vakman wat mooi zou zijn of gebruikelijk is. Via de bovenkant verbindingsbalken tussen de twee pergola's zeg maar. De pergola is om groen langs te laten groeien maar het moet ook zeker sterk genoeg zijn om een schommel, hangmat en hangstoelen aan op te kunnen hangen. De pergola moet ook geplaatst worden. Aan de ene kant van de tuin kunnen de staanders direct in de grond. Aan de andere kant zal 1 van de staanders in de bestaande border geplaatst moeten worden.
Graag ook meedenken over hoe de pergola eruit komt te zien. Graag ook een prijsindicatie voor deze afmetingen als reactie op deze klus.

De klus kan mogelijk ergens eind februari uitgevoerd worden.

De klus is uitgevoerd door Oudshoorn Hoveniers B.V.

Bekijk profiel

Review van Anoniem

30-04-2020

Zeer kundige en vriendelijke vakmannen. Goede en duidelijke communicatie en komen afspraken na. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kwamen ook netjes terug, nadat bleek dat er iets niet helemaal goed was gegaan (na een paar maanden sloot de deur niet meer door werking van hout e.d.).

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen