Stucen: 250 m2 wanden; 100 m2 plafonds

Opdrachtnummer:
2875322
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Hele woning
Leeftijd van de woning:
Jonger dan 2 jaar
Te stucen muren (m²):
250
Te stucen plafonds (m²):
100
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Ondertussen is er beneden ook een grote koof rand geplaatst en zullen ook 2 aparte koofjes met nissen moeten worden meegenomen in het stukwerk beneden. Op zolder zijn overal platen aangebracht waardoor het voorwerk al gedaan is en hier ook kan worden gestuukt. Het betreft een nieuwbouw woning die klaar is om gestuukt te worden. Daarnaast willen wij de woning ook laten spuiten.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Portland Afbouw B.V.

Bekijk profiel

Review van laura veloo

05-04-2019

Bilal en zijn bedrijf zouden komen stuken voor 4750 euro, dit werd uiteindelijk 6500 euro omdat ze kosten waren vergeten mee te rekenen en wij moesten achteraf nog geld betalen om verkeerde gestuukte stukken te laten repareren en de trap e.d die nogal beschadigd waren te repareren (verf moesten we zelf aanschaffen.
De schilder die zijn stinkende best heeft gedaan heeft er nog het beste van proberen te maken (hij heeft alles moeten opschuren om het egaal te krijgen) heeft veel verf moeten aanbrengen waardoor wij nu met muren zitten die al door een balletje van mijn hond beschadigd raken. Daarnaast zaten er na 2 dagen al scheuren in de muren (het is een nieuwbouw woning) waar nu nog steeds niemand voor is langsgekomen (hij beloofd langs te komen maar komt niet). Bilal dreigde het NAO langs te laten komen waarop ik antwoorde: graag. Vervolgens ben ik geblokkeerd en heb ik geen contact meer kunnen opnemen met bilal, ter bewijs op zijn reactie zie bijgevoegde foto's.

2 bijlagen

Reactie van Portland Afbouw B.V.:

05-04-2019 (Bijgewerkt: 21-10-2019)

Beste klant,

Dank voor u referentie, alleen hebben we destijds contact opgenomen om te vragen of alles naar wens is gegaan. Er was helemaal geen probleem. alleen probeerde de klant van een mier olifant te maken door te zeggen dat het hier en der beschadigingen ontstond door het verhuizen, Mijn schilder heeft stinkend zijn best gedaan om voor jullie terugloopwerk te verrichten en jullie waren toen hartstikke tevreden over de resultaat.
Mijn collega Bilal (stukadoor) heeft toen jullie iedere keer gebeld om te vragen of alles oke was, maar hij werd letterlijk in de maling genomen, trap was beschadigd door de vloerenlegger en de beschadiging wouden jullie op ons verhalen, na een goed bewijs dat wij dat niet hebben veroorzaakt en niet hebben betaald kwam dit referentie.
En nog iets, voor het aanvang van de werkzaamheden rekenen wij altijd de daadwerkelijke meters uit dit om verwarringen te voorkomen, maar blijkbaar vond de klant dit niet prettig. mvg, Billy

Gerelateerde vakmannen