Badkamer gereed maken voor bad

Opdrachtnummer:
2870689
Type klus:
Sanitair plaatsen of vervangen
Type klus:
Sanitair plaatsen, Loodgieterswerkzaamheden
Soort sanitair:
Bad, toe- en afvoer
Waterleiding aanpassen:
Ja
Verplaatsen afvoer:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

We zijn bezig zelf onze badkamer gereed te maken voor een bad, maar i.v.m. de rug van mijn vader wil ik toch hulp inschakelen.

We hebben een kleine badkamer van ca 4m2, waar een wasmachine stond en douche op de plek waar het bad moet komen. De wasmachine hebben we een verdieping hoger gezet boven de badkamer. Naast de wasmachine willen we ook een fonteintje. Er is al een gat in het plafond van de badkamer gemaakt voor de leidingen. We hebben al een afvoer voor de wasmachine gemaakt, maar dit moet opnieuw omdat het lekkagegevoelig is. Verder moet in de badkamer de toevoer voor het bad ergens vandaan gehaald worden. Dit zou misschien van de toevoer van de douche kunnen, maar we weten (nog) niet of de leidingen van de douche achter de muur van boven of beneden komen. Het badwater zal uit de knop stromen waarmee je ook het putje open en dicht kan draaien. De douche en wastafel kunnen we zelf weghalen voordat de werkzaamheden beginnen. De wastafel kunnen we zelf weer aansluiten. Het gaat vooral om de werkzaamheden voor het bad. Verder moet de achtermuur van de badkamer ook nog opnieuw betegeld worden.

Ik stuur foto's mee van de badkamer en van de spullen die we hebben besteld. Deze worden 22 januari geleverd.

Ben je hier eventueel voor beschikbaar? Omdat we eerst alles zelf wilden gaan doen, zijn we benieuwd naar de kosten die dit met zich meebrengt. Uiteraard mag je langskomen om de situatie met eigen ogen te komen bekijken.

Ik hoor het graag!

Met hartelijke groet,
Esther Rogmans

8 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Cezaar Klussenbedrijf

Bekijk profiel

Review van Esther Rogmans

11-02-2019

Piotr heeft met zijn mannen onze badkamer verbouwd en het sloop en leidingwerk voor het bad gedaan. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. De badkamer ziet er precies uit hoe we wilden. Het was niet elke dag duidelijk wie van zijn mannen bij ons thuis kwam, maar ze waren allemaal kundig en wisselden elkaar in het proces af. Na het eerste gebruik van de wasmachine hadden de onderburen wel lekkage, maar dit kwam Piotr dezelfde avond nog oplossen. Ik kan hem van harte aanbevelen. De prijs die hij opgaf was trouwens excl. materiaalkosten. We hebben nog meer klussen in huis die we voor hem bewaren.

1 bijlage

Vergelijkbare opdrachten