Wandcontactdoos (stopcontact) plaatsen in badkamer

Opdrachtnummer:
2868093
Type klus:
Stopcontacten en schakelaars installeren
Type klus:
Installeren, Verplaatsen
Aantal schakelaars:
1
Aantal stopcontacten:
1
Ruimtes waar de stopcontacten / schakelaars moeten komen:
Kamer(s) met watertoevoer (keuken, badkamer)
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Kleine badkamer (ca 4,25 m2) met douche, wasmachine en wastafel. Er is al een wasmachine-aansluiting, maar geen regulier stopcontact. Ik zou graag een stopcontact (op een handige plek, in de buurt van de wastafel) willen (dus niet direct onder of bij de wasmachine-aansluiting, dat zit te ver weg van de wastafel).

De muur waaraan de wastafel zit en waar de wasmachine-aansluiting zit is van hout, aan de andere kant van die wand zit in inbouwkast met o.a. de verwarmingsketel, dus ik vermoed dat er al het één en ander aan electriciteit loopt.

Vragen:

- Zijn er restricties aan het installeren van een stopcontact in een kleine douche? Ik heb ergens gelezen dat er een minimale afstand van de douche moet zijn, of kan dat worden opgelost met een afgesloten stopcontact (zoals je buiten meestal ziet)?
- Aan welk budget moet ik ongeveer denken?
- Hoeveel tijd kost het om het te installeren?

Alvast dank voor de antwoorden!

De klus is uitgevoerd door Curial Service

Bekijk profiel

Review van Bas van Elk

10-02-2019

Danchelo was buitengewoon vriendelijk en communiceerde prima. Ook wat onvoorziene werkzaamheden loste hij super op. Zijn planning bleek wat optimistisch (het duurde uiteindelijk de hele dag in plaats van een halve dag), maar daar rekende hij geen extra kosten voor. De afwerking van het stopcontact in de badkamer had iets netter gekund, maar al met al degelijk werk.

Gerelateerde vakmannen