Schilderen buitenkant huis (voor- en achterzijde)

Opdrachtnummer:
2841880
Type klus:
Buitenschilderwerk
Te schilderen objecten:
Deuren, Kozijnen, Dakgoten, Dakkapellen, Boeiboord
Schade aan te schilderen oppervlak:
Bladderende verf / stucwerk
Te schilderen verdiepingen:
Begane grond, 1e verdieping, 2e verdieping
Het pand is:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Het gaat om het schilderen van een jaren '30 tussenwoning, wij willen begin dit voorjaar zowel de voorzijde als achterzijde geschilderd hebben.

Bijzonderheden: op de woning zijn net twee nieuwe dakkapellen geplaatst die op dit moment nog in de grondverf staan. Aan de voorzijde van de woning zit een erker en aan de achterzijde zit een balkon. De reling van het balkon hoeft niet te worden geschilder. De houten onderkant en boeilijst wel.

De vorige schilderbeurt is door de vorige bewoners uitgevoerd en is niet goed van kwaliteit (zie foto van afbladderende verf bij erker). Qua kleur willen we alles afgelakt hebben in RAL 9010, met uitzondering van de deuren aan de achterzijde. Deze zijn nu blauw, maar willen wij donkergroen. De voordeur aan de voorzijde willen wij graag hout houden.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Heeponderhoud

Bekijk profiel

Review van Q. Wierenga

27-05-2019

Niets dan lof. Robin heeft liefde voor zijn vak en dat merk je door de goede afwerking. Hij denkt altijd in oplossingen. Daarnaast is de communicatie van begin tot eind uitstekend geweest. Voor volgende schilderklussen huren wij hem graag weer in.

Gerelateerde vakmannen