Zolderkamer maken

Opdrachtnummer:
2828095
Type klus:
Zolder (ver)bouwen
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Op de zolder moet een slaapkamer worden gerealiseerd. Op diezelfde zolder staan de wasmachine/-droger, de CV-ketel en de mechanische ventilatie. Al met al maken deze machines best geluid.

Het is de bedoeling dat de slaapkamer niet/nauwelijks wordt gestoord door het geluid van al die machines die ook 's nachts aanstaan.

We zijn op zoek naar advies t.a.v. zowel de indeling van de zolder als ook de isolatie van het geheel, zodat er fijn geslapen en gewerkt kan worden. We hebben geen harde deadline, maar realisatie tussen kerst en oud/nieuw zou mooi zijn.

Wie heeft hier veel ervaring in en kan ons helpen?

De klus is uitgevoerd door De Kruif Bouw en Timmerwerken

Bekijk profiel

Review van Anoniem

19-05-2020

Gerjan is een door en door betrouwbare vakman, die meedenkt. Daardoor is de zolderkamer op heel korte termijn in mijn huis gerealiseerd. Tussen offerte en leveren zat ongeveer een week, omdat Gerjan bereid was te schuiven in zijn agenda (en dan ook nog zijn andere klanten tevreden hield). Hij is ontzettend druk en daardoor kan het wel eens gebeuren dat je je vraag een tweede keer moet stellen, maar het komt altijd goed. Ik zou Gerjan vaker inhuren als dat nodig is.

Gerelateerde vakmannen