Renovlies wandafwerking nieuwbouwwoning

Opdrachtnummer:
2813237
Type klus:
Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen
Geschatte aantal m² muren:
280
Soort woning:
Nieuwbouw
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Naar verwachting ontvangen wij voor de Kerst de sleutels van een nieuwbouwhuis in Valkenburg (Zuid-Holland). In de bijlage vindt u een plattegrond van de woning. Let op: de begane grond heeft een uitbouw van 1.20 m die niet in deze bouwtekening staat.

Graag willen we de muren afwerken met renovliesbehang van 150 mm en laten sausen. Hiervoor zoeken wij een vakman die eind december/begin januari tijd heeft. Over de precieze datum kunnen we overleggen.

Afhankelijk van de prijs willen we of het hele huis laten behangen , of een deel van het huis en de rest zelf doen. De badkamer, wc en de schuine muren van zolder hoeven sowieso niet gedaan te worden. Ons verzoek is daarom om in de offerte ook aan te geven wat de prijs per verdieping is. De begane grond is volgens ons 94 m2, verdieping 1 is 112 m2 en verdieping 2 is 74 m2.

We verzoeken ook om in de offerte duidelijk aan te geven wat het prijsverschil is tussen alleen behang aanbrengen en zowel behangen als verven. Dan kunnen we op basis daarvan een goede keuze maken. Dit kan natuurlijk ook in overleg.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Schilders- en Spuitbedrijf den Outer

Bekijk profiel

Review van Renee Konings

16-03-2019

Bedankt voor de mooie muren.

Gerelateerde vakmannen